asıo4all nedir bilen varmıdır

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
5,309
selamlar fl studio indirirken arkada asıo4all diye bişi indirmeye çalıştı bu nedir virüsmüdür bilen varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

selamlar fl studio indirirken arkada asıo4all diye bişi indirmeye çalıştı bu nedir virüsmüdür bilen varmı
@korelibey belki sen biliyosundur knkm

hiç duymadım

#Asio4all Nedir?

Asio4All, ses kartınız ne olursa olsun performansını arttırmaya yarayacak olan profesyonel bir programdır.

Programın çalışma mantığı, sanal bir ses kartı yaratmak ve kullandığınız ses kartını daha verimli ve daha güçlü bir biçimde kullanabilmenizdir.

Yani diyelim ki onboard bir ses kartı kullanıyorsunuz ve bilgisayarınızda Guitar Rig yada Amplitube gibi programlarla müzik yapmak istiyorsunuz.

Ses kartınız onboard ise asio4all gibi ufacık bir program imdadınıza yetişebilir.

Bilgisayarınızda gitar çalmak için gerekli olan şeyleri Gitar Amfisi Modelleme Yazılımları başlığında incelemiştik.

Onboard olsun olmasın her ses kartında kullanılabilen asio4all için basit bir kurulum yeterli ancak ayarlarını aşağıdaki gibi yapabilirsiniz.

Alıntı tabii ki

#Asio4all Nedir?

Asio4All, ses kartınız ne olursa olsun performansını arttırmaya yarayacak olan profesyonel bir programdır.

Programın çalışma mantığı, sanal bir ses kartı yaratmak ve kullandığınız ses kartını daha verimli ve daha güçlü bir biçimde kullanabilmenizdir.

Yani diyelim ki onboard bir ses kartı kullanıyorsunuz ve bilgisayarınızda Guitar Rig yada Amplitube gibi programlarla müzik yapmak istiyorsunuz.

Ses kartınız onboard ise asio4all gibi ufacık bir program imdadınıza yetişebilir.

Bilgisayarınızda gitar çalmak için gerekli olan şeyleri Gitar Amfisi Modelleme Yazılımları başlığında incelemiştik.

Onboard olsun olmasın her ses kartında kullanılabilen asio4all için basit bir kurulum yeterli ancak ayarlarını aşağıdaki gibi yapabilirsiniz.

Alıntı tabii ki
yani virüs değil indirmemde bi sıkıntı olmaz hocam demi

yani virüs değil indirmemde bi sıkıntı olmaz hocam demi
FL yi crack indirdiysen direk format atarak başlayabilirsin :D

Asio4ALL virüs değil hocam.
Zamanında ben de kullandım ne işe yaradığını bilmeden :D

yok reis ben korsana karşıyım deneme sürümünü indirdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

burdan indirdim deneme sürümünü https://www.image-line.com/ orjinal sitesimi burası yanlış ise çünkü ben format atam bi :D

burdan sonrasını @korelibey e soracağım o baya iyi bu işlerde
Plugin olarak Nexus, sylenth1, serum lazım. Ama gelişene kadar Nexus ve FL Keys seni idare eder. Sormak istediğin başka bir konu varsa pluginler ile alakalı sorabilirsin.

Geri