Aşırı boşluğa düştüm oynayacak oyun bulamıyorum

Reaksiyon skoru
80
En son Spiderman oyununu platinledim ve şuan oynayacak oyun bulamıyorum aşırı sıkılıyorum aşırı boşluktayım Spiderman gibi hızlı bir oyun bakıyorum ama bulamıyorum (iyi bir İngilizcem olmadığı için basit tarzda oyunlar.) Şuanda GTA 5 indirimde görünüyor 692 tl sizce almaya değer mi ya da siz ne önerirsiniz

En son Spiderman oyununu platinledim ve şuan oynayacak oyun bulamıyorum aşırı sıkılıyorum aşırı boşluktayım Spiderman gibi hızlı bir oyun bakıyorum ama bulamıyorum (iyi bir İngilizcem olmadığı için basit tarzda oyunlar.) Şuanda GTA 5 indirimde görünüyor 692 tl sizce almaya değer mi ya da siz ne önerirsiniz
Bende aynıyım hocam aynı oyunu tekrar tekrar oynamaya başladım.Gta yı alabilirsin.Online sarıyor.

Bende aynıyım hocam aynı oyunu tekrar tekrar oynamaya başladım.Gta yı alabilirsin.Online sarıyor.
Bende de tam aksine online sarmiyor tek başıma olduğum için FiveM gibi bir seçeneğim de yok malesef PS5 olduğu için hiç bilmiyorum ne yapacağımı

Seversen al o tarz sarıyor geçen can sıkıntısından stokladigim dinkum oyununu oynadım sardı tek başıma 🥲😂 raft rust tarzı çok oyunculu yada single oyunları da seviyorum sea of thives gibi falan

Geri