- Reaksiyon skoru
- 4,678
- Konu Sahibi Konu Sahibi
varda o ayaklar aşkın önüne geçiyor bunun dikenine katlanamamVar bi aşkımız.
varda o ayaklar aşkın önüne geçiyor bunun dikenine katlanamamVar bi aşkımız.
Link atabilir misinvideosunu izle hocam ben anlatırsam arap saçı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O PEK FARK ETMEZ de ayağı soğuttu beni o ayaktan yoruldum yoksa rog severim ztn
Link atabilir misin
Link atabilir misin
Asus'un da çok ghostingli olduğunu sanmam aşağı yukarı aynılar zaten hangisi daha çok hoşunuza gittiyse onu alınMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yok kral asus kesinlikle almaktan vazgeçtimAsus'un da çok ghostingli olduğunu sanmam aşağı yukarı aynılar zaten hangisi daha çok hoşunuza gittiyse onu alın
Dediğim gibi ne istiyorsan onu al ikiside çok güzel şimdiden hayırlı olsunARKADAŞLAR rog almıyorumlisteden çıkarın o ayakların o kadar büyük olduğunu bilsem hiç yaklaşmazdım videosuna bakayım dedim up uzun alsa ve asla almam asus öneren arkadaşlar kusura bakmasın
yok kral asus kesinlikle almaktan vazgeçtimben ayakalrını o kadar beklemıyrodum up uzun şuanki aoc de öyle bıktım
ASUS damarım aşırı ağır basıyor ama o ayaklar beni bitiriyorDediğim gibi ne istiyorsan onu al ikiside çok güzel şimdiden hayırlı olsun
Ayaklarda ben tuhaf bir şey göremedim resim atar mısın hangi olayı diyorsun anlamadımARKADAŞLAR rog almıyorumlisteden çıkarın o ayakların o kadar büyük olduğunu bilsem hiç yaklaşmazdım videosuna bakayım dedim up uzun alsa ve asla almam asus öneren arkadaşlar kusura bakmasın
yok kral asus kesinlikle almaktan vazgeçtimben ayakalrını o kadar beklemıyrodum up uzun şuanki aoc de öyle bıktım
KNK ÇOK GENİŞ MOUSE U HAREKET ETTİRİRKEN VURUYORAyaklarda ben tuhaf bir şey göremedim resim atar mısın hangi olayı diyorsun anlamadım
bir şey olmaz duvara kadar çekersin monitörüKNK ÇOK GENİŞ MOUSE U HAREKET ETTİRİRKEN VURUYOR
Baksana knkbir şey olmaz duvara kadar çekersin monitörü![]()
bir şey olmaz alışmışın işteBaksana knk![]()
her şey ortaya karışıkbir şey olmaz duvara kadar çekersin monitörü![]()
oynayamıyorum kibir şey olmaz alışmışın işte![]()
GERÇİ Ekranım 27 inç onun etkisi var mape bakıyorum önümü göremiyorum bir anda oraya odaklandıgım içinbir şey olmaz alışmışın işte![]()