Link atabilir misinvideosunu izle hocam ben anlatırsam arap saçı
Mesaj otomatik birleştirildi:
O PEK FARK ETMEZ de ayağı soğuttu beni o ayaktan yoruldum yoksa rog severim ztn
Asus'un da çok ghostingli olduğunu sanmam aşağı yukarı aynılar zaten hangisi daha çok hoşunuza gittiyse onu alınMesaj otomatik birleştirildi:
yok kral asus kesinlikle almaktan vazgeçtim ben ayakalrını o kadar beklemıyrodum up uzun şuanki aoc de öyle bıktımAsus'un da çok ghostingli olduğunu sanmam aşağı yukarı aynılar zaten hangisi daha çok hoşunuza gittiyse onu alın
Dediğim gibi ne istiyorsan onu al ikiside çok güzel şimdiden hayırlı olsunARKADAŞLAR rog almıyorum listeden çıkarın o ayakların o kadar büyük olduğunu bilsem hiç yaklaşmazdım videosuna bakayım dedim up uzun alsa ve asla almam asus öneren arkadaşlar kusura bakmasın
yok kral asus kesinlikle almaktan vazgeçtim ben ayakalrını o kadar beklemıyrodum up uzun şuanki aoc de öyle bıktım
Ayaklarda ben tuhaf bir şey göremedim resim atar mısın hangi olayı diyorsun anlamadımARKADAŞLAR rog almıyorum listeden çıkarın o ayakların o kadar büyük olduğunu bilsem hiç yaklaşmazdım videosuna bakayım dedim up uzun alsa ve asla almam asus öneren arkadaşlar kusura bakmasın
yok kral asus kesinlikle almaktan vazgeçtim ben ayakalrını o kadar beklemıyrodum up uzun şuanki aoc de öyle bıktım
bir şey olmaz duvara kadar çekersin monitörüKNK ÇOK GENİŞ MOUSE U HAREKET ETTİRİRKEN VURUYOR
bir şey olmaz alışmışın işteBaksana knk
her şey ortaya karışıkbir şey olmaz duvara kadar çekersin monitörü
oynayamıyorum kibir şey olmaz alışmışın işte
GERÇİ Ekranım 27 inç onun etkisi var mape bakıyorum önümü göremiyorum bir anda oraya odaklandıgım içinbir şey olmaz alışmışın işte