Büyük masa alırsın halledersin klavyeyi monitöre kadar çekmesinher şey ortaya karışık
Mesaj otomatik birleştirildi:
oynayamıyorum ki
GERÇİ Ekranım 27 inç onun etkisi var mape bakıyorum önümü göremiyorum bir anda oraya odaklandıgım için
Dediği gibi monitör tutucularda var çok iyi şeylerYa beyler ne bu ayak muhabbeti. Yıl oalcak 2024 artık bi monitör kolu çözün. Evde 3 tane monitör kolu var. Nimet nimet
Hocam apart önerirmisin rog olanı alıyorumBüyük masa alırsın halledersin klavyeyi monitöre kadar çekmesin
Dediği gibi monitör tutucularda var çok iyi şeyler
önerin varmı rog olana uyumlu alalım rog uYa beyler ne bu ayak muhabbeti. Yıl oalcak 2024 artık bi monitör kolu çözün. Evde 3 tane monitör kolu var. Nimet nimet
Asus rog iyidirASUS ROG 270 HZ
VİEWSONİC OMNİ 240HZ
ACİL KARAR verdirin bana arkadaşlar 2 3 taksitle alıyorum her hangi birisini
Hocam apart önerirmisin rog olanı alıyorum
önerin varmı rog olana uyumlu alalım rog u
Yok knk bana gelmez hem marka hemde 27 incTwisted Minds 27 Tm27dqı Qhd 240hz 1ms Hdmı Dp Freesync/gsync Rgb Nano Ips Gamıng Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Twisted Minds 27 Tm27dqı Qhd 240hz 1ms Hdmı Dp Freesync/gsync Rgb Nano Ips Gamıng Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
bunada bir bak 2k 240hz
Şaşmaz BENQ WOZİEASUS ROG 270 HZ
VİEWSONİC OMNİ 240HZ
ACİL KARAR verdirin bana arkadaşlar 2 3 taksitle alıyorum her hangi birisini
Neden sevmiyorsunuz ki o ayak tipini?varda o ayaklar aşkın önüne geçiyor bunun dikenine katlanamam