Aşırı ping sorunu

Arda54_TR

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,347
Dostlar gece gündüz farketmeksizin aşırı bir ping sorunum var wifiye kimse bağlı değil görev yöneticisinden bakıyorum internet kullanan uygulama yok ama nedense ben adama sıkıyom ama 2 sn sonra gidi yo adama çözümü var mıdır nedir, ve internet hız testinde ise 10 ping gözüküyo
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostlar gece gündüz farketmeksizin aşırı bir ping sorunum var wifiye kimse bağlı değil görev yöneticisinden bakıyorum internet kullanan uygulama yok ama nedense ben adama sıkıyom ama 2 sn sonra gidi yo adama çözümü var mıdır nedir, ve internet hız testinde ise 10 ping gözüküyo
@crazyreign @Beyfendiiii6 @Yasin Çelik @ventioNN @White Ravens @FarukKusdil

Ekler

• 20200629_001341_010.webp
    20200629_001341_010.webp
    600.1 KB · Hit: 59
O bazen bende de oluyor rekabetçide olmuyor ama dm girdiğimde yaşıyorum sorunu yani eper benim yaşadığım türden bir sorunda rekabetçide ve kalabalık olmaya ölüm maçı sunucularında yaşamazsın çözümü ise '' bilmiyorum''

pingin normal işlemcin oyunu beslemediği için darboğaz oluyor pinginle bir alakası yok 60 ping normal maı after burner dan test edebilirsin sistemini işlemcin %100 e dayanıyosa sıkıntı var demektir

pingin normal işlemcin oyunu beslemediği için darboğaz oluyor pinginle bir alakası yok 60 ping normal maı after burner dan test edebilirsin sistemini işlemcin %100 e dayanıyosa sıkıntı var demektir
Hocam4:3 ekran da oynuyorum nası darbığaz yapıyor ya o kadar overclock yaptım bife

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,152
Üyeler
187,000
Son üye
Mehmet2134
Geri