Neler Yeni

Aşırı şekilde heycanlanıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Umut Abak
hocam bu oyun sakin olun
Haklısınız sonrasında tabi düzeliyor kalıcı bişi degil oyun heyecanımı nasıl yenerim onunla ilgili bi soru sordum fakat biraz alaya alındı gibi (bi kaç kişi tarafından)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ya heyecanlanma yok sona kalma vb. bir kaç troll cevap var da bütün olay heyecanını kontrol altına almakta mesela o an kendine değil oyununa odaklan mantık yürüt, o anla alakalı şeyler düşün. Bu şekilde profesyonel kalıp heyecanını da kontrol altına almaya başlarsın zamanla.
Teşekkürler oyuna yeni başlamadım son zamanlarda olan bişey herkezde oluyordur diye düşünüp sordum ama herkezde olmuyormuş bi psikolog veya doktora görünüp halledicem. Trollerinde kötü niyetli olduklarını sanmıyorum

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

endzean

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Emre Bedir
İlgilendiği Kategoriler
Toplama Pc önerisi
Merhaba PUBG oynuyorum ve sona kaldığımda heycandan elim ayağım titriyor gözlerim kararıyor ve kalbim çok hızlı atıyor buna nasıl engel olabilirim
küçükken lolde tf de bende aşırı heycanlanıyordum zamanla alıştım oynadıkça alıştıkça alışıyorsun sonsuza kadar öyle olacak değil

küçükken lolde tf de bende aşırı heycanlanıyordum zamanla alıştım oynadıkça alıştıkça alışıyorsun sonsuza kadar öyle olacak değil
yani çözümü oynamaya devam etmek o duyguyu yaşadıkça azalacak deneyim meselesi

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Umut Abak

yani çözümü oynamaya devam etmek o duyguyu yaşadıkça azalacak deneyim meselesi
Teşekkürler

Top Bottom