Aşırı şekilde heycanlanıyorum

hocam bu oyun sakin olun
Haklısınız sonrasında tabi düzeliyor kalıcı bişi degil oyun heyecanımı nasıl yenerim onunla ilgili bi soru sordum fakat biraz alaya alındı gibi (bi kaç kişi tarafından)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ya heyecanlanma yok sona kalma vb. bir kaç troll cevap var da bütün olay heyecanını kontrol altına almakta mesela o an kendine değil oyununa odaklan mantık yürüt, o anla alakalı şeyler düşün. Bu şekilde profesyonel kalıp heyecanını da kontrol altına almaya başlarsın zamanla.
Teşekkürler oyuna yeni başlamadım son zamanlarda olan bişey herkezde oluyordur diye düşünüp sordum ama herkezde olmuyormuş bi psikolog veya doktora görünüp halledicem. Trollerinde kötü niyetli olduklarını sanmıyorum

Merhaba PUBG oynuyorum ve sona kaldığımda heycandan elim ayağım titriyor gözlerim kararıyor ve kalbim çok hızlı atıyor buna nasıl engel olabilirim
küçükken lolde tf de bende aşırı heycanlanıyordum zamanla alıştım oynadıkça alıştıkça alışıyorsun sonsuza kadar öyle olacak değil

küçükken lolde tf de bende aşırı heycanlanıyordum zamanla alıştım oynadıkça alıştıkça alışıyorsun sonsuza kadar öyle olacak değil
yani çözümü oynamaya devam etmek o duyguyu yaşadıkça azalacak deneyim meselesi

yani çözümü oynamaya devam etmek o duyguyu yaşadıkça azalacak deneyim meselesi
Teşekkürler

Geri