Neler Yeni

Aşırı şekilde heycanlanıyorum

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Korku oyunları ve filmlerini bu nedenle izleyemiyorum zaten hayatımda hiç korku filmi izlemedim jumpscare yemek en büyük korkum zaten
Bu hastalık gibi bir şey mi bilmiyorum ama geçmiş olsun yine de. Hiç doktora danıştınız mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Umut Abak
Bu hastalık gibi bir şey mi bilmiyorum ama geçmiş olsun yine de. Hiç doktora danıştınız mı
Hayır fakat bende yeni farkettimki gerçekten normal olan şeyleri anormal şekilde yapamıyorum lunaparta hiçbir oyuncağa binemiyorum korku filmi izleyemiyorum pazartesi ilk iş bi randevu almak olucak tavsiyeleriniz ve hoş muhabbetiniz için teşekkürler

Robin Buckley

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,516
İsim
Çağrı
Instagram
balcikcagri
Steam
1152560674
Discord
Çağrı#6760
Hayır fakat bende yeni farkettimki gerçekten normal olan şeyleri anormal şekilde yapamıyorum lunaparta hiçbir oyuncağa binemiyorum korku filmi izleyemiyorum pazartesi ilk iş bi randevu almak olucak tavsiyeleriniz ve hoş muhabbetiniz için teşekkürler
Rica ederim, dediğiniz gibi bir doktora görünün. Bakalım bir şey çıkıcak mı

şahin doğan

80+ Platinum
Son zamanlarda açılan konulardan memnun değilim. Saçma ve boş konunun açılması forum kalitesini düşürür. Konular açılmadan önce onaylanması gerekiyor zannımca @Mehmet Yılmaz.
Ammmmmaaan yarabbi işte aradığımız o kişi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Son zamanlarda açılan konulardan memnun değilim. Saçma ve boş konunun açılması forum kalitesini düşürür. Konular açılmadan önce onaylanması gerekiyor zannımca @Mehmet Yılmaz.
Forumun kalitesi son 3-6 aydır yerlerde geziyor zaten. yetkili kişiler gün içinde 10-15 dakika, bilemedin 30 dakika girip çıkıyorlar. Şikayetler ile ilgilenen yok. sabah şikayet ediyorum en erken akşama veya diğer gün bakıyorlar. konuların gereksizliği, kalitesizliğine girersek yaz yaz bitmez zaten. Konuda adama laf anlatıyoruz tersliyor ediyor şikayet edince rapor reddedildi diyor. Birinin ceza alması için ana avrat küfür etmesi lazım galiba.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Şikayetler ile ilgilenen yok. sabah şikayet ediyorum en erken akşama veya diğer gün bakıyorlar.
Her şeye katılıyorum ama bu dediğine katılmıyorum. Mehmet Yılmaz aktif olduğunda anında geri dönüş sağlıyor.

şahin doğan

80+ Platinum
Her şeye katılıyorum ama bu dediğine katılmıyorum. Mehmet Yılmaz aktif olduğunda anında geri dönüş sağlıyor.
Zaten az şikayet ediyordum son zamanlarda daha da azaldı. Bu aralar ilgileniliyorsa ne güzel.

utronia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Bora Can Baysal
Ya heyecanlanma yok sona kalma vb. bir kaç troll cevap var da bütün olay heyecanını kontrol altına almakta mesela o an kendine değil oyununa odaklan mantık yürüt, o anla alakalı şeyler düşün. Bu şekilde profesyonel kalıp heyecanını da kontrol altına almaya başlarsın zamanla.

utronia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
Bora Can Baysal
Bu arkadaşı rapor edebilirsiniz, böyle bir yorum yapmaya hakkının olmadığını düşünen herkes, lütfen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,018,457
Üyeler
161,458
Son üye
Snr23
Top Bottom