Aşırı şekilde heycanlanıyorum

Korku oyunları ve filmlerini bu nedenle izleyemiyorum zaten hayatımda hiç korku filmi izlemedim jumpscare yemek en büyük korkum zaten
Bu hastalık gibi bir şey mi bilmiyorum ama geçmiş olsun yine de. Hiç doktora danıştınız mı

Bu hastalık gibi bir şey mi bilmiyorum ama geçmiş olsun yine de. Hiç doktora danıştınız mı
Hayır fakat bende yeni farkettimki gerçekten normal olan şeyleri anormal şekilde yapamıyorum lunaparta hiçbir oyuncağa binemiyorum korku filmi izleyemiyorum pazartesi ilk iş bi randevu almak olucak tavsiyeleriniz ve hoş muhabbetiniz için teşekkürler

Hayır fakat bende yeni farkettimki gerçekten normal olan şeyleri anormal şekilde yapamıyorum lunaparta hiçbir oyuncağa binemiyorum korku filmi izleyemiyorum pazartesi ilk iş bi randevu almak olucak tavsiyeleriniz ve hoş muhabbetiniz için teşekkürler
Rica ederim, dediğiniz gibi bir doktora görünün. Bakalım bir şey çıkıcak mı

Son zamanlarda açılan konulardan memnun değilim. Saçma ve boş konunun açılması forum kalitesini düşürür. Konular açılmadan önce onaylanması gerekiyor zannımca @Mehmet Yılmaz.
Ammmmmaaan yarabbi işte aradığımız o kişi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Son zamanlarda açılan konulardan memnun değilim. Saçma ve boş konunun açılması forum kalitesini düşürür. Konular açılmadan önce onaylanması gerekiyor zannımca @Mehmet Yılmaz.
Forumun kalitesi son 3-6 aydır yerlerde geziyor zaten. yetkili kişiler gün içinde 10-15 dakika, bilemedin 30 dakika girip çıkıyorlar. Şikayetler ile ilgilenen yok. sabah şikayet ediyorum en erken akşama veya diğer gün bakıyorlar. konuların gereksizliği, kalitesizliğine girersek yaz yaz bitmez zaten. Konuda adama laf anlatıyoruz tersliyor ediyor şikayet edince rapor reddedildi diyor. Birinin ceza alması için ana avrat küfür etmesi lazım galiba.

Şikayetler ile ilgilenen yok. sabah şikayet ediyorum en erken akşama veya diğer gün bakıyorlar.
Her şeye katılıyorum ama bu dediğine katılmıyorum. Mehmet Yılmaz aktif olduğunda anında geri dönüş sağlıyor.

Her şeye katılıyorum ama bu dediğine katılmıyorum. Mehmet Yılmaz aktif olduğunda anında geri dönüş sağlıyor.
Zaten az şikayet ediyordum son zamanlarda daha da azaldı. Bu aralar ilgileniliyorsa ne güzel.

Ya heyecanlanma yok sona kalma vb. bir kaç troll cevap var da bütün olay heyecanını kontrol altına almakta mesela o an kendine değil oyununa odaklan mantık yürüt, o anla alakalı şeyler düşün. Bu şekilde profesyonel kalıp heyecanını da kontrol altına almaya başlarsın zamanla.

Geri