doğru yani dediğine katılıyorum red switch tabii ki sessiz değil. arkadaşın attığı klavyelerin hiçbiri sessiz sayılmaz membranlar hariç. bilek desteğide sert. bunları bir kenara bırakırsak içlerinden en iyi klavye asus olan1100 TL'ye sattım.
True ne![]()
Anladım teşekkür ederim.doğru yani dediğine katılıyorum red switch tabii ki sessiz değil. arkadaşın attığı klavyelerin hiçbiri sessiz sayılmaz membranlar hariç. bilek desteğide sert. bunları bir kenara bırakırsak içlerinden en iyi klavye asus olan
Alloy Core uzun ömürlü olur mu peki ? Mekanik klavye gibi. Ayrıca mekanik klavye kadar tuş algılama hızı iyi mi ?
gayet güzel. şuanki fiyatına alcaksan aklından bile geçirmePeki Razer Ornata Chroma V2 Membrane RGB Klavye olan nasıl acaba ?
İndirim gelir mi ki ? Fiyatı evet bana da pahalı geldi ama gerçekten çok güzel gözüküyor.gayet güzel. şuanki fiyatına alcaksan aklından bile geçirme
belli olmaz. tavsiyem hyperx alloy core alıp geç. ses olayını kenara atarsakta rk61 öneririm. tr içi summoner veya k3İndirim gelir mi ki ? Fiyatı evet bana da pahalı geldi ama gerçekten çok güzel gözüküyor.
membran klavyeler mekaniklerden daha uzun ömürlülermekanik klavyeler tuş ömrü olarak daha uzunlar, kullanımına göre değişir elbet, attığım linkte ki klavyeyi alabilirsin fazla sesli değil.
İnşallah güzel indirimler olur. Eğer olmaz ise Hyperx Alloy alacağım.amazon pr'me ve black friday günlerini takip edin bence
Aslında Ornata tercih edebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
membran klavyeler mekaniklerden daha uzun ömürlüler