Asker Olmak Mantıklı mı

Reaksiyon skoru
95
Hocalarım selam 17 yaşında 12. sınıf öğrencisiyim. okul ile uzaktan yakından bağlantım yok ailemin isteği üzerine kolejde okuyorum lise bitmesi için. 4 ay sonra 18 olacağım inşAllah. asker olma isteğim var psikolojik olarakta iyi değilim. askerliğin zorlukları fazlasıyla olacaktır evet ama kafamda herşeyi bitirmiş durumdayım. tavsiye ve önerileriniz nedir bekliyorum.

intihar niyetinde yapmıyosan iyi

Asker olmaktan kastın ne?
Subaylık ise eğer onu bile tercih etmemek için binbir sebep var. Düz Askerden bahsediyorsun uzman vs 1 hafta denesen aslında kafanda ne de cok şeyi bitirmediğini anlamış olursun :)

Asker olmaktan kastın ne?
Subaylık ise eğer onu bile tercih etmemek için binbir sebep var. Düz Askerden bahsediyorsun uzman vs 1 hafta denesen aslında kafanda ne de cok şeyi bitirmediğini anlamış olursun :)
normal askerliği yaptıktan sonra dediğiniz gibi deneme durumu var mı yoksa direkt sözleşmemi atılıyor

Hocalarım selam 17 yaşında 12. sınıf öğrencisiyim. okul ile uzaktan yakından bağlantım yok ailemin isteği üzerine kolejde okuyorum lise bitmesi için. 4 ay sonra 18 olacağım inşAllah. asker olma isteğim var psikolojik olarakta iyi değilim. askerliğin zorlukları fazlasıyla olacaktır evet ama kafamda herşeyi bitirmiş durumdayım. tavsiye ve önerileriniz nedir bekliyorum.
değemz

Askerlik parası için yapılabilecek meslek değil bence. Gerçekten istemek lazım.

Gerçekten bir asker abin olarak söylüyorum. Rütbe, kuvvet vs özel sorular sormayın.
Hangi işi yaparsan yap amirin iyi olmalı. Şans işi bu. Askeriye basit bir yer. Yapman gereken ve yapmaman gereken şeyler net. Eğer ki ben kendimi asker hissediyorum, her an bir çözüm bulurum diyorsan ve bu mesleği istiyorsan yap derim ama maaşı iyi işi garanti diyenler insanlar genelde zorunlu görevden sonra kaçıp gidiyor.

Gerçekten bir asker abin olarak söylüyorum. Rütbe, kuvvet vs özel sorular sormayın.
Hangi işi yaparsan yap amirin iyi olmalı. Şans işi bu. Askeriye basit bir yer. Yapman gereken ve yapmaman gereken şeyler net. Eğer ki ben kendimi asker hissediyorum, her an bir çözüm bulurum diyorsan ve bu mesleği istiyorsan yap derim ama maaşı iyi işi garanti diyenler insanlar genelde zorunlu görevden sonra kaçıp gidiyor.
hayatımda yalnız birisiyim ve parası için değil sevdiğimden yapmak istiyorum. çevremdeki herkes asker,polis,mit görevlisi vb. mesleklerini bana yakıştırıyor anlayacağınız. bu durumda hoşuma gidiyor. herkes normal askerliğini yap gel diyor hatta ailem bedelli göndereceğiz diyor. cefasını çekmeden sefasını cekemezsin hayatın her noktasında ben herşeye açığım. klâsik tr genci dediğiniz çocuklardan değilim her açısından. önerilerine açığım abi şimdiden teşekkürler. Allah ayağınıza taş değdirmesin🖐️

Yapılmaz emret komutanım demeye değmez, Kıbrıs hemşirelik oku bari polis asker yapılacak iş değil, Doğu illerine atanırsan hele illallah edersin meslekten

Yapılmaz emret komutanım demeye değmez, Kıbrıs hemşirelik oku bari polis asker yapılacak iş değil, Doğu illerine atanırsan hele illallah edersin meslekten
lise bitsin güvenlik sertifikası alacağım peder güvenlik hem rahat meslek olmadı ondan devam edeceğim

Senin gibi olup giden çok oluyor. Yarısı ztn okulu bırakıyor. Ben sana deneme diyemem ama yazdıklarından yola çıkarak senden olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,174,383
Üyeler
186,475
Son üye
İsobaşkan
Geri