Neler Yeni

Askere Gidecek Kişiye Tavsiyeler !

Aydn1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Ahmet Aydın
evet arkadaşlar yarın sabah 8 de yola çıkacağım teslim olmaya jandarma olarak 6 ay yapacağım daha önce yapmış deneyimlerini aktarmak aklında buda bulunsun kardeşim demek isteyenler varsa buyrun dinliyorum

Bulkyapanobez

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,111
İsim
Yusuf Aras
İlgilendiği Kategoriler
Spor
Elinde yapabildiğin bir meslek varsa eğer usta birliğinde söyleyebilirsin, diğer türlü nöbet tutarsın belki iş yapmak nöbetten kurtarır. Acemi birliğinde yürümek istemiyorsan eğer yazıcı olmayı dene, bütün acemi birliği boyunca içtimaya katılmaz, yürümez, eğitim görmezsin. Tek işin komutanlar ile beraber diğer er'lerin evraklarını doldurmak olur. ( Sağını solunu bilmeyen arkadaşlar olduğundan tavsiye ederim) android telefon işi biraz şans işi ama genellikle usta birliğinde alınabilir. Ben usta birliğine giderken yanıma almıştım ve teslim etmiştim. 1-2 hafta sonra komutanım telefonumu vermişti. Diğerleri de bulundukları bölgeye komutanın ismi ile kargolatmiştı. Bunu genellikle takım komutanın veya öyle seni seven iyi anlaştığın bir komutanın yapar veya yardımcı olur.
Genel tavsiyeye gelirsek acemi birliği evet biraz yorucu, sıkıcı, bunaltıcı. Hatta ilk girdiğin an keşke bedelli yapsaydım dediğin yer ama belirli bir zaman sonra alışmaya başlıyorsun ve rahatlıyor kafan. Hatta bazen tatil gibi bile gelebilir. Ben bu aralar kendime çok söylüyorum keşke usta birliğinde ki dönemime şuan beri geri koysalar diye.

Son düzenleme:

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
PichHasso
evet arkadaşlar yarın sabah 8 de yola çıkacağım teslim olmaya jandarma olarak 6 ay yapacağım daha önce yapmış deneyimlerini aktarmak aklında buda bulunsun kardeşim demek isteyenler varsa buyrun dinliyorum
sakın ilaçsız gitme sakın oraya alışma sürecinde ne olursa olsun her zaman hasta olursun bugün acile falan git durumunu anlat antibiyotik soğuk algınlığı ve ağrı kesici yazdır çünkü reçetesiz de içeri almıyorlar reçetesiz olunca çöpe atıyorlar onun dışında alışma süreci boyunca psikolojini asla bastırma kendini her zaman rahat bırak rahat ol sanki yıllardır gelip gidiyorsun gibi çünkü bi anda 10 ile 50 kişi ile aynı yerde yatınca insan bi an ne yapıyorum ben lan moduna giriyor ama bu sadece bir kaç hafta sürüyor sonra rahatlıyor zihninde bedenin de

CharlesPolat

80+ Bronze
sakın ilaçsız gitme sakın oraya alışma sürecinde ne olursa olsun her zaman hasta olursun bugün acile falan git durumunu anlat antibiyotik soğuk algınlığı ve ağrı kesici yazdır çünkü reçetesiz de içeri almıyorlar reçetesiz olunca çöpe atıyorlar onun dışında alışma süreci boyunca psikolojini asla bastırma kendini her zaman rahat bırak rahat ol sanki yıllardır gelip gidiyorsun gibi çünkü bi anda 10 ile 50 kişi ile aynı yerde yatınca insan bi an ne yapıyorum ben lan moduna giriyor ama bu sadece bir kaç hafta sürüyor sonra rahatlıyor zihninde bedenin de
Öyle bi anlatmışsın ki adam sanki geri dönmemek üzere cepheye gidiyor :D

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
811
İsim
Tuğra
desene ben askerde rahat olucam ben çok yatılı kaldım topluca.(askeri ranzalarda 2 yıl)

Rhavenix

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
636
İsim
PichHasso
Öyle bi anlatmışsın ki adam sanki geri dönmemek üzere cepheye gidiyor :D
benim söylediklerim sadece 2 haftalık zaten muhtemelen dediğim hastalığı 1 hafta içinde geçirir çünkü askere giden herkes yaşar onu ayrıca dediğim ilaçlarda 5 günlük sadece :D
desene ben askerde rahat olucam ben çok yatılı kaldım topluca.(askeri ranzalarda 2 yıl)
senin doğal alanın orası direkt :D

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
832
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Hocam bende 30 nisanda yer belli oluyor 8 mayısta teslim gibi gözüküyor askerlik alışverişi yaptın mı ? Yaptıysanız ne aldınız ne almadınız. Millet çeyiz dizer gibi toplayıp orada hep komutanlara yedirmiş aldıklarını falan :D Deneyimli olanlar yazarsa sevinirim

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,974
İsim
tümen dağ
nere çıktı acemi

The Batman

80+ Silver
Hocam bende 30 nisanda yer belli oluyor 8 mayısta teslim gibi gözüküyor askerlik alışverişi yaptın mı ? Yaptıysanız ne aldınız ne almadınız. Millet çeyiz dizer gibi toplayıp orada hep komutanlara yedirmiş aldıklarını falan :D Deneyimli olanlar yazarsa sevinirim
benim durum belgeside 8 mayıs diyor ama tercih kısmında bu yazıyor sizde böyle bir şey var mı
1743764738320.png

Top Bottom