TheCastiel
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Askerde sakal traşını makina ile olsak sıkıntı çıkar mı 0 alan makinalardan falan kullansak jilet hiç kullanmadım daha önce
adamlar anlıyor benden demesiAskerde sakal traşını makina ile olsak sıkıntı çıkar mı 0 alan makinalardan falan kullansak jilet hiç kullanmadım daha önce
Uzaması uzun sürüyor Gür değiladamlar anlıyor benden demesiBen bedelli yapmıştım 1 sene önce. Gür çıkıyor ise öttürürler
![]()
Makina yasak diyen kitle de var serbest diyen kitle deİzin verilmez diye düşünüyorum ama makina temiz alıyorsa denersin![]()
Çalarlar kardeşim gerek yok sıfır sinekkaydı kesemiyor çoğu makine zatenAskerde sakal traşını makina ile olsak sıkıntı çıkar mı 0 alan makinalardan falan kullansak jilet hiç kullanmadım daha önce
Yedek subaylığın normal zorunluğu askerliğe göre artılarını ve eksilerini yazabilme şansınız var mıdır hocam?Konuya açıklık getireyim askerliğimi yedek subay olarak yaptım eğitimdeyken birisi sakalını sıfır kesen makineyle traş oluyordu komutanlarda aramada (her sabah yapılan dolap tertip kontrolünde) sorun etmiyordu ama yer değiştirme olabilir. Tabi ben bazen günde iki defa traş olurdumhey gidi günler
Yedek astsubaylik istedim de çıkmadı bana acemilikte eşya çalınmaması için önerin var mı birde ben elektronik mezunuyum meslekci yapma şansları var mıKonuya açıklık getireyim askerliğimi yedek subay olarak yaptım eğitimdeyken birisi sakalını sıfır kesen makineyle traş oluyordu komutanlarda aramada (her sabah yapılan dolap tertip kontrolünde) sorun etmiyordu ama yer değiştirme olabilir. Tabi ben bazen günde iki defa traş olurdumhey gidi günler
Hocam kendi alıntım değil ama yanlış hatırlamıyorsam geceden jilet ile traş olsanız bile sabah kontrol edip anlıyorlarmış geceden kesildiğini ve tekrar traşa yolluyorlarmış bu yüzden makine gerçekten sıfır kesmiyorsa değmez bence.Askerde sakal traşını makina ile olsak sıkıntı çıkar mı 0 alan makinalardan falan kullansak jilet hiç kullanmadım daha önce
0 kesen makinalar var ondan almayı düşünüyorumHocam kendi alıntım değil ama yanlış hatırlamıyorsam geceden jilet ile traş olsanız bile sabah kontrol edip anlıyorlarmış geceden kesildiğini ve tekrar traşa yolluyorlarmış bu yüzden makine gerçekten sıfır kesmiyorsa değmez bence.