Askeriyede yasak mı ?

Reaksiyon skoru
0
Askerde sakal traşını makina ile olsak sıkıntı çıkar mı 0 alan makinalardan falan kullansak jilet hiç kullanmadım daha önce

İzin verilmez diye düşünüyorum ama makina temiz alıyorsa denersin :)

Eskiden yasak idi ama şimdi bilmiyorum :) Bunu askeriyeden sormak gerek.

Askerde sakal traşını makina ile olsak sıkıntı çıkar mı 0 alan makinalardan falan kullansak jilet hiç kullanmadım daha önce
Çalarlar kardeşim gerek yok sıfır sinekkaydı kesemiyor çoğu makine zaten

Konuya açıklık getireyim askerliğimi yedek subay olarak yaptım eğitimdeyken birisi sakalını sıfır kesen makineyle traş oluyordu komutanlarda aramada (her sabah yapılan dolap tertip kontrolünde) sorun etmiyordu ama yer değiştirme olabilir. Tabi ben bazen günde iki defa traş olurdum 😃 hey gidi günler

Konuya açıklık getireyim askerliğimi yedek subay olarak yaptım eğitimdeyken birisi sakalını sıfır kesen makineyle traş oluyordu komutanlarda aramada (her sabah yapılan dolap tertip kontrolünde) sorun etmiyordu ama yer değiştirme olabilir. Tabi ben bazen günde iki defa traş olurdum 😃 hey gidi günler
Yedek subaylığın normal zorunluğu askerliğe göre artılarını ve eksilerini yazabilme şansınız var mıdır hocam?

Yedek astsubaylik istedim de çıkmadı bana acemilikte eşya çalınmaması için önerin var mı birde ben elektronik mezunuyum meslekci yapma şansları var mı

Hocam kendi alıntım değil ama yanlış hatırlamıyorsam geceden jilet ile traş olsanız bile sabah kontrol edip anlıyorlarmış geceden kesildiğini ve tekrar traşa yolluyorlarmış bu yüzden makine gerçekten sıfır kesmiyorsa değmez bence.

Hocam kendi alıntım değil ama yanlış hatırlamıyorsam geceden jilet ile traş olsanız bile sabah kontrol edip anlıyorlarmış geceden kesildiğini ve tekrar traşa yolluyorlarmış bu yüzden makine gerçekten sıfır kesmiyorsa değmez bence.
0 kesen makinalar var ondan almayı düşünüyorum

Yok kardeşim tavsiye etmiyorum şahit olduğum olayı anlatmak gerekirse senin gibi düşünen arkadaş tıraş makinesi alıyor o makine kısa zaman içerisinde yer değiştirmişti. Ayrıca sabah içtimada sakal kontrolünde fark ediliyor bütün bölük onun yüzünden ceza almıştık hiç uğraşma böyle şeylerle kural neyse onu yap emret komutanım emredersiniz komutanım bu sihirli kelimelerin dışına çıkmazsan rahat bir askerlik geçirirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,093,867
Üyeler
173,886
Son üye
serhan77
Geri