Askeriyede yasak mı ?

Yedek subaylığın normal zorunluğu askerliğe göre artılarını ve eksilerini yazabilme şansınız var mıdır hocam?
Askeriyede rütbe yükseldikçe sorumluluğun artar.

Erlere göre bizim doğal olarak sorumluluklarımız daha çok ve ciddi görevlerimiz var (tabi çalıştığın yere göre farklılık gösterebilir).
Maaş alıyoruz normal subay maaşı neyse biz de onu alıyoruz.
Dışarıya mesai saatleri dışında istediğimiz saatlarde çıkıp girebiliyoruz.
Herkesten emir almıyoruz.

Daha fazla yazmak istemiyorum uzun lafın kısası askerlik görevini layıkıyla yerine getirin. Komutanlarınızla zıtlaşmayın. Er olarak krallar gibi askerlik yapan da biliyorum rütbeli olarak yapan bir gün bile tatil yapamayan kişileri de biliyorum. Komutanla aranı iyi tutarsan rahat bitirirsin askerliğini aksi halde…
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yedek astsubaylik istedim de çıkmadı bana acemilikte eşya çalınmaması için önerin var mı birde ben elektronik mezunuyum meslekci yapma şansları var mı
Elektronik mezunuysan usta birliğine çıktığında komutanlarına söyle sana uygun görev verirler büyük ihtimalle. Eşya çalınmaz yer değiştirmiştir o . Özellikle botlarını kaybetme. Erlerde her türden mehmetçik olduğu için dikkat et bişe çaldırma bizde herkes üniversite mezunu olduğu için hiç böyle sorun yaşamadık (askerimin biri okuma yazma bilmiyordu).
Arkadaşlar birde üst devrelerinize kendinizi ezdirmeyin onlarda 6 aylık yükümlü er sizlerde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ek olarak şunu söyleyeyim. Askere giderken yanınıza fazla bişe almayın devlet size gereken çoğu şeyi ücretsiz veriyor + tugayın içinde askeri kantinler var orada lazım olacak gerekli gereksiz her şey var ve fiyatlar da dışarıya nazaran daha uygun oradan temin edebilirsiniz. Örnek vermek gerekirse çorap fanila boxer tırnak makası gibi gibi.

Son düzenleme:
jilet kullanmayı öğren en kısa sürede

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,255
Üyeler
188,221
Son üye
yalcinmy
Geri