Neler Yeni

Askerliğe elverişli/elverişli değil raporu nasıl alınır?

macelian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
İsmail
Arkadaşlar gözümde doğuştan kayma ve astigmat var yoklama kaçağına düşmüşüm. Yoklama başvuru yapmadan direk aile hekimine gidip durumu anlatırsam heyete sevk eder mi? Salı gününe randevu aldım.

holywatch

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Gürkan Aslan
askerlik şubesine gidip yoklama işleminizi başlatın. Zaten sağlık muayenesinden geçmeden sizi asla askere almazlar. Şube sizi aile hekimine yönlendirir. Aile hekimime durumu anlattığınızda sizi direkt devlet hastanesinin ilgili bölümüne sevk eder. İlgili birimdeki doktor uygun görürse o sizi sağlık kuruluna sevk eder. Süreç bu şekilde işliyor hocam.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,818
İsim
Mert Can Ergün
askerlik şubesine gidip yoklama işleminizi başlatın. Zaten sağlık muayenesinden geçmeden sizi asla askere almazlar. Şube sizi aile hekimine yönlendirir. Aile hekimime durumu anlattığınızda sizi direkt devlet hastanesinin ilgili bölümüne sevk eder. İlgili birimdeki doktor uygun görürse o sizi sağlık kuruluna sevk eder. Süreç bu şekilde işliyor hocam.
Ben direk aile hekimine gittim hastaneye sevk etti

fbsoner12

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Soner
sene 2016 çocuk önünü göremiyordu ama nasıl olduysa askere gelmişti hemde dağ başına :D şırnakta bir üs bölgesi :D üsteğmenden bir posta dayak yedikten sonra çürük almıştı tabura gidip :D

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,818
İsim
Mert Can Ergün
Arkadaşlar gözümde doğuştan kayma ve astigmat var yoklama kaçağına düşmüşüm. Yoklama başvuru yapmadan direk aile hekimine gidip durumu anlatırsam heyete sevk eder mi? Salı gününe randevu aldım.
Aile hekimine gidip durumu anlatıyorsun o seni hastane de tsk bölümü var sabah erken gidip evrak teslim edip o seni doktora yönlendiriyor doktor da elverişli değil raporu hazırlayıp heyete giriyorsun

asko56

80+ Silver
e devletten askerlik islemi başlatın eger bedelliye paranız yetiyorsa bedelli yetmiyorsa normal olarak başlatın zaten aile hekimine gitmeniz gerekiyor aile hekimine gidip askerlik için geldim diyeceksiniz aile hekiminiz size sorular sorucak sizde sorunlarınıız söyleyeceksiniz o zaten direk askeri hastaneye göndericek sizi ordaki işlemleriniz bitince çürük raporu heyet tarafından karar verilicek size imzanızı atıp verilen kagıt ile askerlik subenize gidip askerlige elverişli degildir diye kayda geçiricekler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,705
Üyeler
163,704
Son üye
trigger
Top Bottom