Neler Yeni

Askerlik tam emin olma

aserdar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Serdar
Merhabalar 21.11.2021 tarihinde Askerlik muaf raporu verdiler muaf dolayı askere gidemedim ben bu rapora itiraz edip Askerlik şubesinden tekrar asker ola bilir miyim

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Merhabalar 21.11.2021 tarihinde Askerlik muaf raporu verdiler muaf dolayı askere gidemedim ben bu rapora itiraz edip Askerlik şubesinden tekrar asker ola bilir miyim
Muaf nedeniniz nedir? Kronik bir sağlık sorununuz varsa malesef.

aserdar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet Serdar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Muaf nedeniniz nedir? Kronik bir sağlık sorununuz varsa malesef.
Çölyak hastalığı sadece gulutenli gıdalardan uzak duruyorum onun dışında hiçbir sıkıntısı yok

Bukr3j

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
422
İsim
Ayberk SOKUL
Çölyak hastalığı sadece gulutenli gıdalardan uzak duruyorum onun dışında hiçbir sıkıntısı yok
Büyük ihtimalle, itiraz edebiliyorsanız tabi ki, itirazınız kabul edilmez. Askerde kişiye özel yemek yapılamıyor malesef. Sizin durumunuzda her gün size özel glutensiz yemek yapılması gerekir. İsterseniz gene de şansınızı deneyin.

TyShame

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
680
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Büyük ihtimalle, itiraz edebiliyorsanız tabi ki, itirazınız kabul edilmez. Askerde kişiye özel yemek yapılamıyor malesef. Sizin durumunuzda her gün size özel glutensiz yemek yapılması gerekir. İsterseniz gene de şansınızı deneyin.
Hastalığı varsa ona özel yemek menüsü hazırlanır. Zaten alayda, taburda, tümende vs vs yaparsa yemekleri şirket hazırlıyor. Önce askere gidebilir raporu alıp sonra bunları dert et illa gideceksen belli ki kararlısın.

Mert

80+ Silver
İtiraz süresi 30 gün. Artık yapacak bir şey yok.

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,634
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Gitmek zorunda mısın peki böyle bir zorunluluk hissediyor musun

DeadTrack

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
onder ataman
Sakın gitme askere hayatında harcadığın en boş 6 ay olucak. Giden arkadaşlarına sor nasıl bir yer diye kesinlekle gitme bence.

The GodFather

80+ Silver
Sakın gitme askere hayatında harcadığın en boş 6 ay olucak. Giden arkadaşlarına sor nasıl bir yer diye kesinlekle gitme bence.
ne alaka ben yedek subay olarak yaptım içerisi çok güzeldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,209
Üyeler
164,269
Son üye
kevinnight
Top Bottom