Muaf nedeniniz nedir? Kronik bir sağlık sorununuz varsa malesef.Merhabalar 21.11.2021 tarihinde Askerlik muaf raporu verdiler muaf dolayı askere gidemedim ben bu rapora itiraz edip Askerlik şubesinden tekrar asker ola bilir miyim
Çölyak hastalığı sadece gulutenli gıdalardan uzak duruyorum onun dışında hiçbir sıkıntısı yokMuaf nedeniniz nedir? Kronik bir sağlık sorununuz varsa malesef.
Büyük ihtimalle, itiraz edebiliyorsanız tabi ki, itirazınız kabul edilmez. Askerde kişiye özel yemek yapılamıyor malesef. Sizin durumunuzda her gün size özel glutensiz yemek yapılması gerekir. İsterseniz gene de şansınızı deneyin.Çölyak hastalığı sadece gulutenli gıdalardan uzak duruyorum onun dışında hiçbir sıkıntısı yok
Hastalığı varsa ona özel yemek menüsü hazırlanır. Zaten alayda, taburda, tümende vs vs yaparsa yemekleri şirket hazırlıyor. Önce askere gidebilir raporu alıp sonra bunları dert et illa gideceksen belli ki kararlısın.Büyük ihtimalle, itiraz edebiliyorsanız tabi ki, itirazınız kabul edilmez. Askerde kişiye özel yemek yapılamıyor malesef. Sizin durumunuzda her gün size özel glutensiz yemek yapılması gerekir. İsterseniz gene de şansınızı deneyin.
Başka yolu yok mu ?İtiraz süresi 30 gün. Artık yapacak bir şey yok.
Sıkıntı çıkmazsa onaylarsalar gitmeyi istiyorumGitmek zorunda mısın peki böyle bir zorunluluk hissediyor musun
ne alaka ben yedek subay olarak yaptım içerisi çok güzeldiSakın gitme askere hayatında harcadığın en boş 6 ay olucak. Giden arkadaşlarına sor nasıl bir yer diye kesinlekle gitme bence.