Askerlik tam emin olma

aserdar

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhabalar 21.11.2021 tarihinde Askerlik muaf raporu verdiler muaf dolayı askere gidemedim ben bu rapora itiraz edip Askerlik şubesinden tekrar asker ola bilir miyim

Merhabalar 21.11.2021 tarihinde Askerlik muaf raporu verdiler muaf dolayı askere gidemedim ben bu rapora itiraz edip Askerlik şubesinden tekrar asker ola bilir miyim
Muaf nedeniniz nedir? Kronik bir sağlık sorununuz varsa malesef.

Çölyak hastalığı sadece gulutenli gıdalardan uzak duruyorum onun dışında hiçbir sıkıntısı yok
Büyük ihtimalle, itiraz edebiliyorsanız tabi ki, itirazınız kabul edilmez. Askerde kişiye özel yemek yapılamıyor malesef. Sizin durumunuzda her gün size özel glutensiz yemek yapılması gerekir. İsterseniz gene de şansınızı deneyin.

Büyük ihtimalle, itiraz edebiliyorsanız tabi ki, itirazınız kabul edilmez. Askerde kişiye özel yemek yapılamıyor malesef. Sizin durumunuzda her gün size özel glutensiz yemek yapılması gerekir. İsterseniz gene de şansınızı deneyin.
Hastalığı varsa ona özel yemek menüsü hazırlanır. Zaten alayda, taburda, tümende vs vs yaparsa yemekleri şirket hazırlıyor. Önce askere gidebilir raporu alıp sonra bunları dert et illa gideceksen belli ki kararlısın.

İtiraz süresi 30 gün. Artık yapacak bir şey yok.

Gitmek zorunda mısın peki böyle bir zorunluluk hissediyor musun

Sakın gitme askere hayatında harcadığın en boş 6 ay olucak. Giden arkadaşlarına sor nasıl bir yer diye kesinlekle gitme bence.

Sakın gitme askere hayatında harcadığın en boş 6 ay olucak. Giden arkadaşlarına sor nasıl bir yer diye kesinlekle gitme bence.
ne alaka ben yedek subay olarak yaptım içerisi çok güzeldi

6 aylık askeriliğe kölelik diyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,651
Üyeler
192,446
Son üye
Inactus
Geri