Neler Yeni

Yardım Askerlik tecil bozdurma durumu yardım

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,664
İsim
oğuzhan ege
Arkadaşlar eylül 15'de tecilimi bozdurmuştum o süreç içinde bozduran arkadaşlarımda olmuş onlara bugun askerlik yerleri çıkmış benim hala öncesinde ve bugun içinde hala çıkmadı ne zaman giderim tahmini neden aynı süreç içerisinde beraber yerlerimiz çıkmadı onun çıkıpta benim çıkmaması biraz bilgilendirir misiniz yanlış bir şey mi yaptım bir yerde anlamadım tedirginim fotolarada bakınız teşekkürler.

Ekler

• e devlet.jpeg
    e devlet.jpeg
    91.5 KB · Hit: 412
  • e devlet 2.jpeg
    e devlet 2.jpeg
    63.4 KB · Hit: 101
  • celp dönemi.png
    celp dönemi.png
    79.7 KB · Hit: 127
Son düzenleme:

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
Reis ağustos diyonda başvuru tarihi eylülün 15i gösteriyor

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,664
İsim
oğuzhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Yasin / EsquaReD

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,017
İsim
Yasin
çok çok pardon yanlış yazmışım çıkmayınca şaşırdım bi an yada bu bilgiyle bi yorumunuz olabilirmi
Hocam askerlik yılda 4 tertipten oluşuyor. Ve yılda 4 sefer yerler açıklanıyor. Her ay askere celp gidiyor. Misal senin bugün askerliği açıklanmıştır bugün 4.tertip yerleri açıklandı bu arada, işte bugün açıklanmıştır yerin ama 4-c grubusundur aralığın sonunda teslim olursun. 4-a grubusundur ekim sonunda teslim olursun. Eylülde başvurduysan sen 2021 1 tertipe kalırsın oda ilk grub yani 2021 1-a ocağın sonunda falan teslim oluyorlar.

oğuzhan18

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,664
İsim
oğuzhan ege
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam askerlik yılda 4 tertipten oluşuyor. Ve yılda 4 sefer yerler açıklanıyor. Her ay askere celp gidiyor. Misal senin bugün askerliği açıklanmıştır bugün 4.tertip yerleri açıklandı bu arada, işte bugün açıklanmıştır yerin ama 4-c grubusundur aralığın sonunda teslim olursun. 4-a grubusundur ekim sonunda teslim olursun. Eylülde başvurduysan sen 2021 1 tertipe kalırsın oda ilk grub yani 2021 1-a ocağın sonunda falan teslim oluyorlar.
erkenden gitmeyi istiyordum bende ocak ayındada doğum günüm hadi hayırlısı ozaman bilgi için teşekkürler.

Top Bottom