Neler Yeni

Askerlik tecil ettirme nasıl yapılır

emre_ç

80+
Arkadaşlar merhaba ben 19 yaşındayım bu sene Myo ya başladım 1.sinifim aynı zamanda AÖF den de lisans okuyorum 4 yıllık e devlete girdiğimde yoklama dönemi yazıyor 31 aralığa kadar benim tecil ettirmek için bir şey yapmam lazım mı YouTubeda videolara baktım e devlette askerliğim kısmında alt tarafta ertleme vs kısmı çıkıyor bende o kısım yok ne yapmalıyım bir de benim askerlik şubem ikametgahımın olduğu yerde değil memlekette ki yerde ama ben orda hiç yaşamadım zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
221
İsim
crazy
aöfte okuduğun normal mi yoksa 2. üni olan mı, ben normal örgünde 1 hafta kala gitmiştim, tecili yaklaşanların ayrı menüsü varmış ordan gördü, tecil başvurusu yaptırdı 3-5 güne yansımıştı

wpa_supplicant

80+ Silver
En İyi Cevap
22
tarafta ertleme vs kısmı çıkıyor bende o kısım yok ne yapmalıyım
subeye gidip tecil islemi basvurusu yapiyorsun oyle yapinca beliriyor sonra formu doldurup 2 gun falan bekliyorsun sonucu

OsmanUCR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
834
İsim
Osman Uçar
Askerlik işlemlerinizi yaptırın mesajı geldiyse mesaj geldikten 2 hafta içinde otomatik tecil ettiriyor. Yani bana öyle olmuştu

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,636
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Okul otomatik yapıyor

emre_ç

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aöfte okuduğun normal mi yoksa 2. üni olan mı, ben normal örgünde 1 hafta kala gitmiştim, tecili yaklaşanların ayrı menüsü varmış ordan gördü, tecil başvurusu yaptırdı 3-5 güne yansımıştı
Hocam 2 yıllık Myo okuyorum sınavsız ikinci üniversite olarak AÖF de lisans okuyorum öncesinden lisans örgün kayıtım vardı onun sayesinde kayıt yaptırdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Teşekkürler cevaplayan herkese tam net bilgi için arayıp sormam gerek galiba

Top Bottom