Askerlik tecil ettirme nasıl yapılır

emre_ç

80+
Reaksiyon skoru
109
Arkadaşlar merhaba ben 19 yaşındayım bu sene Myo ya başladım 1.sinifim aynı zamanda AÖF den de lisans okuyorum 4 yıllık e devlete girdiğimde yoklama dönemi yazıyor 31 aralığa kadar benim tecil ettirmek için bir şey yapmam lazım mı YouTubeda videolara baktım e devlette askerliğim kısmında alt tarafta ertleme vs kısmı çıkıyor bende o kısım yok ne yapmalıyım bir de benim askerlik şubem ikametgahımın olduğu yerde değil memlekette ki yerde ama ben orda hiç yaşamadım zaten

aöfte okuduğun normal mi yoksa 2. üni olan mı, ben normal örgünde 1 hafta kala gitmiştim, tecili yaklaşanların ayrı menüsü varmış ordan gördü, tecil başvurusu yaptırdı 3-5 güne yansımıştı

tarafta ertleme vs kısmı çıkıyor bende o kısım yok ne yapmalıyım
subeye gidip tecil islemi basvurusu yapiyorsun oyle yapinca beliriyor sonra formu doldurup 2 gun falan bekliyorsun sonucu

Askerlik işlemlerinizi yaptırın mesajı geldiyse mesaj geldikten 2 hafta içinde otomatik tecil ettiriyor. Yani bana öyle olmuştu

aöfte okuduğun normal mi yoksa 2. üni olan mı, ben normal örgünde 1 hafta kala gitmiştim, tecili yaklaşanların ayrı menüsü varmış ordan gördü, tecil başvurusu yaptırdı 3-5 güne yansımıştı
Hocam 2 yıllık Myo okuyorum sınavsız ikinci üniversite olarak AÖF de lisans okuyorum öncesinden lisans örgün kayıtım vardı onun sayesinde kayıt yaptırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler cevaplayan herkese tam net bilgi için arayıp sormam gerek galiba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,196
Üyeler
175,176
Son üye
kaanbsgmz
Geri