Neler Yeni

ASKERLİK TECİL İLE İLGİLİ

adnanxx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Adnan
Herkese merhaba. Umarım iyisinizdir. Arkadaşlar bir konu ile ilgili fikrinizi almam lazım. Ben 25 yaşındayım. 2020 Ön lisans mezunuyum. Daha sonra açıktan üni kaydı yaptım ama devam edemedim. Yani şu an açık öğretim kaydım pasif. Daha önce askerliğimi 2027'ye kadar tecil etmiştim ancak 3 gün önce seyahat ederken polis çevirdi ve yoklama kaçağı olduğumu söyledi. 15 gün içerisinde askerlik şubesine müracaat etmem gerektiğini belirtti. Öncelikle bilmenizi isterim ki ben askerlikten kaçmıyorum. Ve bu şanlı bayrağın altında kutsal görevimi yerine seve seve getirmek isterim ancak şu an hazır değilim. Ertelemem lazım. Çünkü yalnız başıma bakmakta yükümlüğü olduğum küçük bir kızım var. Emanet edecek kimsem yok. Bu durumda ne yapabilirim? E devletten ertleme seçeneği çıkıyor ancak yine de herhangi bir adım atmadan önce sizlerden bir fikir almak istedim. Teşekkür ediyorum.

akastg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
fre
Tecil universiteyle baglantin kalmadiginda siliniyor diye biliyorum. Kaydini yenilemen gerek, 2 dönem üst üste yenilememişsin kaydini silmisler muhtemelen ondan kaçak görünüyorsundur.

Top Bottom