Neler Yeni

Askerlik tecili hakkında bilgisi olan?

blaack00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
blacack00
22 yaşındayım 07/2023 tarihinde üniversiteden (önlisans) mezunum. Şu an e - devlette tecil
mezun/terk yazıyor ve tecil bitiş 07/2025 olarak gösteriyor. Kimisi meslek lisesi okuduğum için
tecilini uzatırlar diyor kimisi yapmazlar diyor. İşim dolayısıyla şubeye henüz gidemedim. Ama bildiğim
bir şey var özellikle bu yıl gitmek istemiyorum. Psikolojik açıdan hazır hissetmiyorum. Kaldı ki
tekrardan sınavlara hazırlanacaktım ama tercih dönemine bile yetişmiyor tecil bitişi. Bilgisi olan
ya da benim gibi olup tecil ettirebilen varsa lütfen yardımcı olabilir mi?

Jrw4tt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Furkan
e devletten uzata biliyosun

Jrw4tt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Furkan
Tecil uzatma butonu görünmüyor.
aynı olay bende de oldu askeriyeye gidip ordan uzatmak istiyorum dedim kadın 2 3 dk bir şeyle uğraştı bu akşam deneyin uzatabilirsiniz dedi e devlette tecil uzatma butonu sonradan gözüktü orda sana yetki gibi bir şey veriyo

blaack00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
blacack00
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aynı olay bende de oldu askeriyeye gidip ordan uzatmak istiyorum dedim kadın 2 3 dk bir şeyle uğraştı bu akşam deneyin uzatabilirsiniz dedi e devlette tecil uzatma butonu sonradan gözüktü orda sana yetki gibi bir şey veriyo
Hangi okuldan mezunsun peki lise/meslek lisesi ya da üniversite?

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
ben e-devletten uzatamadığım için askerlik şubesinde tecil ettirdim.
diplomanı ve öğrenci belgeni alıp gittiğinde uzatabiliyorlar

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ne mezunusun peki?
meslek lisesi
2023'ün mart ayında gittim 2029'un mart ayına kadar tecillettirdim. 6 yıl tecillettirdiler beni.
arkadaşım anadolu lisesi mezunu onu 3 yıl mı öyle bir zaman tecil ettirdiler neden böyle bir şey var bilmiyorum.

blaack00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
blacack00
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
meslek lisesi
2023'ün mart ayında gittim 2029'un mart ayına kadar tecillettirdim. 6 yıl tecillettirdiler beni.
arkadaşım anadolu lisesi mezunu onu 3 yıl mı öyle bir zaman tecil ettirdiler neden böyle bir şey var bilmiyorum.
Ben üniversite mezunuyum mesele o zaten. Meslek lisesi mezunlarının 6 yıl tecil hakkı var. Konu şu ki, ben de meslek lisesi mezunuyum ama üstüne bir önlisans bitirdim. Bu hakkımı kaybetmiş mi oluyorum yani? Onu çözmeye çalışıyorum.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Ben üniversite mezunuyum mesele o zaten. Meslek lisesi mezunlarının 6 yıl tecil hakkı var. Konu şu ki, ben de meslek lisesi mezunuyum ama üstüne bir önlisans bitirdim. Bu hakkımı kaybetmiş mi oluyorum yani? Onu çözmeye çalışıyorum.
sanmıyorum yine de en doğru şekilde bilgi almak için askerlik şubesine gitmen lazım. çevrendeki en yakın askerlik şubesine gidip görüşebilirsin bu konu hakkında.

Top Bottom