E-devlet üzerinden kontrol edebilirsin.Ben meslek lisesi mezunuyum ayrıca şuan 2 yıllık AÖF okuyorum sanırım meslek lisesi mezunları daha çok erteleyebiliyormuş, hangi belgeyle askerlik şubesine gitmem mantıklı olur?
Gideceğim ama şu an AÖF 2. Sınıf ders kaydı yapmadım lise diplomasiyla tecil ettiremezmiyim?Valla ben aöfe tecil olsun diye kaydolduydum bi zaman sonra asker kaçağı çıktım gittim askere otomatik tecil olmuyor yani bi askerlik şubesine gidin
ya arkadaş yazıyor diye kaynak göstermeye mi uğraşacağım. yaşadığım için biliyorum. daha 2 ay önce geldi askerden.Böyle birsey nerede yaziyor?
otomatik tecil oluyor en azından benim gittiğim anadolu aöf te oluyor.Valla ben aöfe tecil olsun diye kaydolduydum bi zaman sonra asker kaçağı çıktım gittim askere otomatik tecil olmuyor yani bi askerlik şubesine gidin
ya arkadaş yazıyor diye kaynak göstermeye mi uğraşacağım. yaşadığım için biliyorum. daha 2 ay önce geldi askerden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
otomatik tecil oluyor en azından benim gittiğim anadolu aöf te oluyor.
Bende Anadolu aöftüm ama belki sistem değişmiştir ben askerlik yapalı 4 sene olduya arkadaş yazıyor diye kaynak göstermeye mi uğraşacağım. yaşadığım için biliyorum. daha 2 ay önce geldi askerden.
otomatik tecil oluyor en azından benim gittiğim anadolu aöf te oluyor.
En temizi bi askerlik şubesine görünmek.Gideceğim ama şu an AÖF 2. Sınıf ders kaydı yapmadım lise diplomasiyla tecil ettiremezmiyim?
tecil sorguladığında ne gözüküyor e devlette ?Ben simdi 2. Sınıf kaydını yapmadım pasif olarak görünüyorum böyle bir durumda nasıl ettiririm?
bazen otomatik tecili askerlik şübesi red ediyorValla ben aöfe tecil olsun diye kaydolduydum bi zaman sonra asker kaçağı çıktım gittim askere otomatik tecil olmuyor yani bi askerlik şubesine gidin
Askerliğim sayfasında sadece yoklamadan bahsediyor tecil için bir basvuru yeri veya öyle bir bilgi yokbazen otomatik tecili askerlik şübesi red ediyor
kesinilke tecil olup olmadığını kontrol edin