Arkadaşlar merhaba. İnşallah bedelli askerlik yapacağım ve tecilimin bitmesine 3.5 ay var. Sağlık ocağından muayene oldum hastaneye sevk ettiler geçmişte yaşadığım bir hastalıktan dolayı ama askerliğe engelş bir şey değil. Size sorum şu. Eğer hastanede sorun çıkmazsa ve ben bunu askerlik şubesine götürürsem tecilim biter mi yani hemen askere alırlar mı? Ve bu hastaneden aldığım belgeyi askerlik şubesine getirmem için 30 gün sürem mi var? İnşallah haziran ayında bedelli ücretini ödeyeceğim. O zamana kadar beni askere alırlar mı süreç nasıl işliyor?
Tecil ettirme gibi bir niyetim yok arkadaşlar. Sadece parayı toplamak için 2-3 aya ihtiyacım var. Yani olası hastaneden elverişlidir raporu çıkarsa benim bunu askerlik şubesine götürmem için ne kadar sürem var. İkincisi askerlik şubesine götürdüğümde hemen işlemler başlıyor mu yoksa atıyorum bu sene sonuna kadar ya da benim istediğim bir tarihe kadar erteleme hakkım bulunutyor mu? Amacım bu işin en erken Haziran'dan sonra olması.
Tecil ettirme gibi bir niyetim yok arkadaşlar. Sadece parayı toplamak için 2-3 aya ihtiyacım var. Yani olası hastaneden elverişlidir raporu çıkarsa benim bunu askerlik şubesine götürmem için ne kadar sürem var. İkincisi askerlik şubesine götürdüğümde hemen işlemler başlıyor mu yoksa atıyorum bu sene sonuna kadar ya da benim istediğim bir tarihe kadar erteleme hakkım bulunutyor mu? Amacım bu işin en erken Haziran'dan sonra olması.