Öğrenci belgenle en yakın askerlik şubeye gitAskerlik için yoklama dönemim gelmiş 5 gün içerisinde yapmam gerekiyormuş. Askerliğimi ertelemek istiyorum 19 yasındayım. Bu süreç nasıl işliyor yardımcı olursanız sevinirim
liseden geçen yıl mezun oldum şuanda aktif olarak okula gitmiyorum mezuna kaldım üniversite sınavına hazırlanıyorum haliyle öğrenci belgem yok ne yapmam gerekiyorÖğrenci belgenle en yakın askerlik şubeye git
Belgesiz de gidebilirsin ertelemek istiyorum diyeliseden geçen yıl mezun oldum şuanda aktif olarak okula gitmiyorum mezuna kaldım üniversite sınavına hazırlanıyorum haliyle öğrenci belgem yok ne yapmam gerekiyor
çok saol kral valla günlerdir gözüme uyku girmiyordu çevremde soracak yakınım yok çok yardımın dokundu bugün giderim tekrardan saolBelgesiz de gidebilirsin ertelemek istiyorum diye
ogrenci belgen degil lise diplomani kullan e devletten yazdiripliseden geçen yıl mezun oldum şuanda aktif olarak okula gitmiyorum mezuna kaldım üniversite sınavına hazırlanıyorum haliyle öğrenci belgem yok ne yapmam gerekiyor
E devlet üzerinden barkodlu lise diplomanızı çıkartıp nüfusa kayıtlı olduğunuz ilçenin askerlik şubesine gidiyorsunuz.Askerlik için yoklama dönemim gelmiş 5 gün içerisinde yapmam gerekiyormuş. Askerliğimi ertelemek istiyorum 19 yasındayım. Bu süreç nasıl işliyor yardımcı olursanız sevinirim