O kısımları bilmiyorum ama muhtemelen teker teker yapılıyodur.Onu biliyorum da koyun gibi herkes yan yana mi banyo yapıyor nedir?
Tek tek kabin vardır bence ama bilmiyorum. Koyun gibi olsa abdest nasıl olcak o zamanAga koca bölükte nasıl tek tek yapılacak ama o mesele, ben birinden duymuştum herkes koyun gibi dalıyor her şey meydanda banyo yapıyor diye...
Ab peki şu Türkiye'nin gen haritası burada beler lafı harbi var mı ?Askerlik yapılan yere göre değişir.
Benim askerlik yaptığım yerde bir büyük banyo yeri vardı, oraya topluca girilip topluca çıkılıyordu. Süre sınırı vardı. Başında en az çavuş rütbeli biri bekliyordu. Orada hiç banyo yapmadım.
Bir de bizim kattaki tuvalette 1 tane banyo kabini vardı, oraya eğer boş bulursan ve sıcak su da varsa tek başına girip yıkanıp çıkabiliyordun. Ben o kabinde yıkanmak için gece saat 4-4.5 gibi alarm kuruyordum. Herkes uyuyor, termosifondaki sıcak suyu kullanan da yok, oooh yıkan babam yıkan
Şahsen herkesin koyun gibi dalmasi bana saçma geliyor.Askerlik yapılan yere göre değişir.
Benim askerlik yaptığım yerde bir büyük banyo yeri vardı, oraya topluca girilip topluca çıkılıyordu. Süre sınırı vardı. Başında en az çavuş rütbeli biri bekliyordu. Orada hiç banyo yapmadım.
Bir de bizim kattaki tuvalette 1 tane banyo kabini vardı, oraya eğer boş bulursan ve sıcak su da varsa tek başına girip yıkanıp çıkabiliyordun. Ben o kabinde yıkanmak için gece saat 4-4.5 gibi alarm kuruyordum. Herkes uyuyor, termosifondaki sıcak suyu kullanan da yok, oooh yıkan babam yıkan
Etrafına çok bakmayacaksın kardeşim İşini görüp çıkacaksın. Titiz biriysen büyük sıkıntı yaşıyorsun.Ab peki şu Türkiye'nin gen haritası burada beler lafı harbi var mı ?