Neler Yeni

Askerlikte banyo olayı???

Basrii

80+ Bronze
Askeriyede aklıma takılan tek şey var o kadar insan içinde acemi birliğinde duş nasıl alınıyor bilen varmı?

radasamara

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,713
İsim
rada
Bildiğim kadarıyla çok kısa süre içerisinde girip çıkıyorsun.

Aware

80+ Silver
Tek tek kabinler vardır muhtemelen. Yerine göre değişir.

Umut0526

80+ Silver
Aga koca bölükte nasıl tek tek yapılacak ama o mesele, ben birinden duymuştum herkes koyun gibi dalıyor her şey meydanda banyo yapıyor diye...
Tek tek kabin vardır bence ama bilmiyorum. Koyun gibi olsa abdest nasıl olcak o zaman

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Askerlik yapılan yere göre değişir.

Benim askerlik yaptığım yerde bir büyük banyo yeri vardı, oraya topluca girilip topluca çıkılıyordu. Süre sınırı vardı. Başında en az çavuş rütbeli biri bekliyordu. Orada hiç banyo yapmadım.

Bir de bizim kattaki tuvalette 1 tane banyo kabini vardı, orayı eğer boş bulursan ve sıcak su da varsa tek başına girip yıkanıp çıkabiliyordun. Ben o kabinde yıkanmak için gece saat 4-4.5 gibi alarm kuruyordum. Herkes uyuyor, termosifondaki sıcak suyu kullanan da yok, oooh yıkan babam yıkan :D

Aware

80+ Silver

Benim askerlik yaptığım yerde bir büyük banyo yeri vardı, oraya topluca girilip topluca çıkılıyordu. Süre sınırı vardı. Başında en az çavuş rütbeli biri bekliyordu. Orada hiç banyo yapmadım.

Bir de bizim kattaki tuvalette 1 tane banyo kabini vardı, oraya eğer boş bulursan ve sıcak su da varsa tek başına girip yıkanıp çıkabiliyordun. Ben o kabinde yıkanmak için gece saat 4-4.5 gibi alarm kuruyordum. Herkes uyuyor, termosifondaki sıcak suyu kullanan da yok, oooh yıkan babam yıkan :D
Ab peki şu Türkiye'nin gen haritası burada beler lafı harbi var mı ?

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
3 tarafı duvarla çevrili kapısı olmayan, onun yerine perde olan duşakabin gibi düşün.
Banyoların düzeninden ve temizliğinden sorumlu nöbetçi olduğu için genelde temiz oluyor.

Basrii

80+ Bronze

Bir de bizim kattaki tuvalette 1 tane banyo kabini vardı, oraya eğer boş bulursan ve sıcak su da varsa tek başına girip yıkanıp çıkabiliyordun. Ben o kabinde yıkanmak için gece saat 4-4.5 gibi alarm kuruyordum. Herkes uyuyor, termosifondaki sıcak suyu kullanan da yok, oooh yıkan babam yıkan :D
Şahsen herkesin koyun gibi dalmasi bana saçma geliyor.

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
Ab peki şu Türkiye'nin gen haritası burada beler lafı harbi var mı ?
Etrafına çok bakmayacaksın kardeşim :D İşini görüp çıkacaksın. Titiz biriysen büyük sıkıntı yaşıyorsun.
Koğuşta gelip anlatan hayvanlar vardı duşakabinde malum işi yaptım falan diye.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,018,337
Üyeler
161,441
Son üye
pendragonUtku