Aga askerlikten muaf tutuldunuz yazıyor ama kilodan dolayı olduğu için 3 5 yıl sonra tekrar kontrole gel derlermi ona emin olamadımE Devlet üzerinden kontrol ettiniz mi? Bildiğim kadarıyla 2 yıl erteleniyor 3. yıl yine ertelenecek durum varsa muafiyet sağlanıyor. Bitiş tarihi ne zamandı ertlemenizin?
zayıflıktanmı kaldın?Merhaba 3 yıl üst üste sağlıktan kaldım bu sene hiç çağırmadılar ben muaf mı oldum yoksa ileride bir gün çağırırlarmı askerliğe
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kilodan dolayı kalmıştım sağlıktan
Kral kilodan dolayı muafiyette farklı bir prosedür işler mi bilmiyorum ama açıkçası şahsi fikrim muaf duruma düşmüşse bir süre sonra tekrar kontrol gerektirmez diye düşünüyorum zaten muaf duruma düşene kadar 3 kere muayene oluyorsun 2 kere erteliyor 3 te muaf duruma giriyor öbür türlü muafiyet vermezlerdi yine ertelenirdi bence ama dediğim gibi kesin bilgi değil en iyi bilgiyi tanıdık askeri personel falan varsa ondan veya direk askerlik şubesinden alabilirsintamamdır teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga askerlikten muaf tutuldunuz yazıyor ama kilodan dolayı olduğu için 3 5 yıl sonra tekrar kontrole gel derlermi ona emin olamadım