Neler Yeni

Askerlikten muaf olmak

caneblat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
caneblat
Merhaba 3 yıl üst üste sağlıktan kaldım bu sene hiç çağırmadılar ben muaf mı oldum yoksa ileride bir gün çağırırlarmı askerliğe
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kilodan dolayı kalmıştım sağlıktan

gavanoz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
batuhan a
3 yada 5 yıl olması gerek olmadı aile hekiminize sorarsanız daha iyi yardımcı olur

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Tahir
E Devlet üzerinden kontrol ettiniz mi? Bildiğim kadarıyla 2 yıl erteleniyor 3. yıl yine ertelenecek durum varsa muafiyet sağlanıyor. Bitiş tarihi ne zamandı ertlemenizin?

caneblat

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
caneblat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
tamamdır teşekkürler

E Devlet üzerinden kontrol ettiniz mi? Bildiğim kadarıyla 2 yıl erteleniyor 3. yıl yine ertelenecek durum varsa muafiyet sağlanıyor. Bitiş tarihi ne zamandı ertlemenizin?
Aga askerlikten muaf tutuldunuz yazıyor ama kilodan dolayı olduğu için 3 5 yıl sonra tekrar kontrole gel derlermi ona emin olamadım

The Semih

80+ Gold
Merhaba 3 yıl üst üste sağlıktan kaldım bu sene hiç çağırmadılar ben muaf mı oldum yoksa ileride bir gün çağırırlarmı askerliğe

Kilodan dolayı kalmıştım sağlıktan
zayıflıktanmı kaldın?

THERION

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Tahir
tamamdır teşekkürler

Aga askerlikten muaf tutuldunuz yazıyor ama kilodan dolayı olduğu için 3 5 yıl sonra tekrar kontrole gel derlermi ona emin olamadım
Kral kilodan dolayı muafiyette farklı bir prosedür işler mi bilmiyorum ama açıkçası şahsi fikrim muaf duruma düşmüşse bir süre sonra tekrar kontrol gerektirmez diye düşünüyorum zaten muaf duruma düşene kadar 3 kere muayene oluyorsun 2 kere erteliyor 3 te muaf duruma giriyor öbür türlü muafiyet vermezlerdi yine ertelenirdi bence ama dediğim gibi kesin bilgi değil en iyi bilgiyi tanıdık askeri personel falan varsa ondan veya direk askerlik şubesinden alabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,032,852
Üyeler
163,733
Son üye
kumtepe7