Askerlikten muaf olmak

Batwoo

80+
Reaksiyon skoru
13
arkadaşlar kilo fazlam sebebiyle askerlikten muaf olacağım. bu durum herhangi bir olumsuz sonuç doğurur mu? Misal olarak devlet memurluğu olamamak gibi olumsuz durumlara sebep olur mu?

arkadaşlar kilo fazlam sebebiyle askerlikten muaf olacağım. bu durum herhangi bir olumsuz sonuç doğurur mu? Misal olarak devlet memurluğu olamamak gibi olumsuz durumlara sebep olur mu?
memurlukla bır alakası yok dıye bılıyorum onun dısında konudan alakasız bızım bır akraba muaf olmustu babası sana kız vermezler oglum ne yap ne et askere at kendını bır sekılde dıyodu garıp sadece soylemek ıstedım

memurlukla bır alakası yok dıye bılıyorum onun dısında konudan alakasız bızım bır akraba muaf olmustu babası sana kız vermezler oglum ne yap ne et askere at kendını bır sekılde dıyodu garıp sadece soylemek ıstedım
Askerliği yaptım diye yuttursa sıkıntı olmaz bence

kilo ve boyun kaç, normalde kilodan muaf olmak çok zor

Muaf olmazsın hemen doktora bağlı 33.cü madde derse erteleme yaparlar seneye tekrar askerlik şubesine gidip kontrollerini yaptırırsın duruma göre 3 kere yapıyorlar yani 3 sene ve bu süreçte kilom azalırsa askere alıyorlar

Hiçbir problem olmaz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,362
Üyeler
187,325
Son üye
Yusuwf2
Geri