memurlukla bır alakası yok dıye bılıyorum onun dısında konudan alakasız bızım bır akraba muaf olmustu babası sana kız vermezler oglum ne yap ne et askere at kendını bır sekılde dıyodu garıp sadece soylemek ıstedımarkadaşlar kilo fazlam sebebiyle askerlikten muaf olacağım. bu durum herhangi bir olumsuz sonuç doğurur mu? Misal olarak devlet memurluğu olamamak gibi olumsuz durumlara sebep olur mu?
Askerliği yaptım diye yuttursa sıkıntı olmaz bencememurlukla bır alakası yok dıye bılıyorum onun dısında konudan alakasız bızım bır akraba muaf olmustu babası sana kız vermezler oglum ne yap ne et askere at kendını bır sekılde dıyodu garıp sadece soylemek ıstedım
Muaf olmazsın hemen doktora bağlı 33.cü madde derse erteleme yaparlar seneye tekrar askerlik şubesine gidip kontrollerini yaptırırsın duruma göre 3 kere yapıyorlar yani 3 sene ve bu süreçte kilom azalırsa askere alıyorlararkadaşlar kilo fazlam sebebiyle askerlikten muaf olacağım. bu durum herhangi bir olumsuz sonuç doğurur mu? Misal olarak devlet memurluğu olamamak gibi olumsuz durumlara sebep olur mu?
bence yutturmassa bıle sıkıntı olmazda ıste bazı aılelerde sacma sapan sorular oluyo ondan dedımAskerliği yaptım diye yuttursa sıkıntı olmaz bence