Neler Yeni

Yardım ASMR Klavye + Mouse sesli video çekmek için 50tl lik mic önerisi

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yağız Baba
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları , İşlemciler
Bütçe
70
50tl yi aşmasın belki 70 tl yi zorlayabilir ama kesinlikle son sınır 70 i aşmasın

soru başlıkta
youtube kanalım için minecraft bed wars ASMR keyboard+mouse video çekcem mic önerisi

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
O bütçeye bulmak zor. Hele ki asmr için kaliteli bir şeyler gerektiğini düşünürsek.

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yağız Baba
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
asmr için en az kaç tl bütçe lazım?
O bütçeye bulmak zor. Hele ki asmr için kaliteli bir şeyler gerektiğini düşünürsek.
Mesaj otomatik birleştirildi:

kulaklığımın mikrofonu uygun olurmu peki? (KULAKLIK: RAMPAGE CHIEF-X) mikrofonu kaliteli ama bilgisayaırn fan sesini alır diye düşünüyorum klavyeye yakın tutarken

aslında ses çıkması için kablolu ayrı bi klavyeden oynucam o yüzden belki fan sesini alamayabilir. sizce?

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
asmr için en az kaç TL bütçe lazım?

kulaklığımın mikrofonu uygun olurmu peki? (KULAKLIK: RAMPAGE CHIEF-X) mikrofonu kaliteli ama bilgisayaırn fan sesini alır diye düşünüyorum klavyeye yakın tutarken

aslında ses çıkması için kablolu ayrı bi klavyeden oynucam o yüzden belki fan sesini alamayabilir. sizce?
İnanın kaç TL gerekiyor en az ya da hangi mikrofon olur tam bilmiyorum fakat kesin olarak bildiğim şey 70 liraya bu işin olmayacağı.

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yağız Baba
İlgilendiği Kategoriler
tamam cevabınız için teşekkürler bu konuyu araştıracağım :)
İnanın kaç TL gerekiyor en az ya da hangi mikrofon olur tam bilmiyorum fakat kesin olarak bildiğim şey 70 liraya bu işin olmayacağı.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Haklısınız ama bu işlere kimse 500 tl lik mikrofonla başlamadı, şimdilik onu idare edecek en f/p mikrofonu önerip ilerde kaliteli mikrofon alması daha mantıklı değil mi?

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Haklısınız ama bu işlere kimse 500 TL lik mikrofonla başlamadı, şimdilik onu idare edecek en f/p mikrofonu önerip ilerde kaliteli mikrofon alması daha mantıklı değil mi?
ASMR için gerçekten kaliteli, dışarıdan ses almayan bir mikrofon gerekiyor.

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yağız Baba
İlgilendiği Kategoriler
bende öyle düşünmüştüm. sizin önerebileceğiniz bi mikrofon varmı peki?
Haklısınız ama bu işlere kimse 500 TL lik mikrofonla başlamadı, şimdilik onu idare edecek en f/p mikrofonu önerip ilerde kaliteli mikrofon alması daha mantıklı değil mi?

odam yeterince sessiz olabiliyor

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Evet ama yeni başladığı için yapacak bir şey yok, enes baturun ilk videosunu izlerseniz kalitesiz bir mikrofonla minecraft videosu çekiyor.

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yağız Baba
İlgilendiği Kategoriler
önereceğiniz bişey yokmu pekii?
Evet ama yeni başladığı için yapacak bir şey yok, enes baturun ilk videosunu izlerseniz kalitesiz bir mikrofonla minecraft videosu çekiyor.

HoYeon Jung

80+ Gold
bende öyle düşünmüştüm. sizin önerebileceğiniz bi mikrofon varmı peki?

odam yeterince sessiz olabiliyor
Hocam her ne kadar sessiz olsa da, 50TL'lik kulaklıktan Cızırtı gelecek, kaliteli ses vermeyecek. Çok saçma şeylerin sesini kaydedecek. Çoğu zaman sinir olacaksınız falan. Normal video olsa hadi neyse de, klavye ve mouse sesinden başka bir şey gelmeyeceği için o bütçeye zor.

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
önereceğiniz bişey yokmu pekii?
Hayatımda hiç mikrofon almadım hocam hiç bilgi sahibide değilim, bütçe yüksek değil zaten. Hoşunuza giden bir mikrofon alabilirsiniz yorum beğenilerine göre. Kanalınız tutarsa gerisi gelir zaten

yagiz.baba.dw

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
Yağız Baba
İlgilendiği Kategoriler
Hayatımda hiç mikrofon almadım hocam hiç bilgi sahibide değilim, bütçe yüksek değil zaten. Hoşunuza giden bir mikrofon alabilirsiniz yorum beğenilerine göre. Kanalınız tutarsa gerisi gelir zaten
tamam teşekkürler
Hocam her ne kadar sessiz olsa da, 50TL'lik kulaklıktan Cızırtı gelecek, kaliteli ses vermeyecek. Çok saçma şeylerin sesini kaydedecek. Çoğu zaman sinir olacaksınız falan. Normal video olsa hadi neyse de, klavye ve mouse sesinden başka bir şey gelmeyeceği için o bütçeye zor.
evet doğru bütçemi zorlamalıyım biraz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,012,080
Üyeler
160,353
Son üye
tolgaonthe
Top Bottom