Asosyalleşmeye başladım

Reaksiyon skoru
130
Bildiğiniz üzere covid-19 salgını 11 Mart 2020'de Türkiyeye geldi. Her şey başta normaldi fakat artık davranışlarım değiştiğini her gün mide bulantısı baş ağrısı yaşamaya başladım ve kendimi aşırı fazla sorgulamaya başladım. Artık hiç olmayacak zamanlarda otururken bile hiç hatırlamamak istemediğim anılar aklıma geliyor ve geceleri artık bu yüzden uyuyamamaya başladım. Sadece sorun bende mi yoksa buna benzeyen şeyler yaşayanlar var mı?

Dostum Kendini Üzmeyi Bırak Alfalar Yalnız Yaşar

bendede aynı sorunlar var ama o kadar değil ve bende asosyalleşmeye başladığımı hissediyorum

Arkadaşın garipsediği durumu ben kendimi bildim bileli yaşıyorum. Bence buna asosyalleşme demeylim de insanlardan biraz uzaklaşma diyelim.

Arkadaşın garipsediği durumu ben kendimi bildim bileli yaşıyorum. Bence buna asosyalleşme demeylim de insanlardan biraz uzaklaşma diyelim.
Yani sadece 1 arkadaşım var onunla da fazla görüşmüyoruz artık.

Yani sadece 1 arkadaşım var onunla da fazla görüşmüyoruz artık.
İnsanın kendiyle de vakit geçirebilmesi lazım. Bu zamanlar da bu yönümüzü geliştirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Şahsen ben alışığım. 6,7 ay 0 arkadaşla takıldığım zamanlar da olmuştu. İnsana bu durum biraz özgüven veriyor. Çok uzamadığı sürece pek zararlı olduğunu düşünmüyorum. Hem kitaplarla da arkadaş olabilirsin.

İnsanın kendiyle de vakit geçirebilmesi lazım. Bu zamanlar da bu yönümüzü geliştirmemiz gerektiğini düşünüyorum. Şahsen ben alışığım. 6,7 ay 0 arkadaşla takıldığım zamanlar da olmuştu. İnsana bu durum biraz özgüven veriyor. Çok uzamadığı sürece pek zararlı olduğunu düşünmüyorum. Hem kitaplarla da arkadaş olabilirsin.
Artık herşeyden sıkılmaya başladım kitap desen ayda 7 kitap bitiriyorum ortalama, oyun desen zaten bir yerden sonra sıkıyor. Kısaca aktivite kalmadı

Artık herşeyden sıkılmaya başladım kitap desen ayda 7 kitap bitiriyorum ortalama, oyun desen zaten bir yerden sonra sıkıyor. Kısaca aktivite kalmadı
Sıkılmak iyidir aslında insanın derdi olsa sıkılacak bir vakti olmaz. Benden sana tavsiye hobi edinmeye çalış mesela yazılım öğrenmek ya da tasarım yapmak photoshop olur illustrator olur ya da resim yapmak olur zamanının belli bir bölümünü hobiyle ayırsan daha az sıkılırsın şahsen ben öyle yapıyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,669
Üyeler
186,926
Son üye
krundax
Geri