Asphalt 8'e tekrar başlanır mı?

Sergeant Cross

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
350
Asphalt 8'de eskiden bir hesabım vardı. Ancak play games hesabını silip yenisini ekleyince oyundaki tüm ilerlemem gitti. Şuan tekrar Asphalt 8'e başlanır mı? Mantıklıysa nasıl kredi/jeton kasabilirim?

Asphalt 8'de eskiden bir hesabım vardı. Ancak play games hesabını silip yenisini ekleyince oyundaki tüm ilerlemem gitti. Şuan tekrar Asphalt 8'e başlanır mı? Mantıklıysa nasıl kredi/jeton kasabilirim?
Bende de vardı eski bi hesap. Ona nasıl ulaşırım bilmiyorum.

O Oyunun olayı full emek. Ayrıca zevk işi. Biz 2 kişi tüm arabaları kasıyorduk. Sıkılmazsan tekrar başlanabilir, kredi/jeton dert değil.

Bende de vardı eski bi hesap. Ona nasıl ulaşırım bilmiyorum.

O Oyunun olayı full emek. Ayrıca zevk işi. Biz 2 kişi tüm arabaları kasıyorduk. Sıkılmazsan tekrar başlanabilir, kredi/jeton dert değil.
Asphalt 9 a başlayalı 1.5 ay oldu 2m para 600 jeton 21 araba kastım asphalt 8 de de araba kasmak kolay mı a9daki gibi?

Asphalt 9 a başlayalı 1.5 ay oldu 2m para 600 jeton 21 araba kastım asphalt 8 de de araba kasmak kolay mı a9daki gibi?
Sanırım daha kolaydı. Zaten NPC'ler ile yarışıyorsun, drift at, yüksekten atla nitroyu tam zamanında falan kullan kasarsın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,296
Üyeler
188,401
Son üye
Depresifff
Geri