JackRyan
80+ Silver
tamam dostum ddr5 ise oo tamamFiyat farkina değmez ben bu acer ile ets2 valo oynayabiliyordum kötü denenez yeni işlemci bu da
Ek olarak sizin attiğiniz DDR4 3200mhz, konudaki acer DDR5 4800Mhz
Arada bin lirada fark var ama bütcesi olan asus da tercih edebilir cnmtamam dostum ddr5 ise oo tamam
Intel Core i3 N305 vs i3 1215U: performance comparison
We compared Intel Core i3 N305 (0 GHz) against i3 1215U (1.2 GHz) in games and benchmarks. Find out which CPU has better performance.nanoreview.net
Bende almıştım 6bine. O parayı bile haketmeyen bir notebook bence. DDR5 vee SSD olmasına rağmen çok hantal kalıyor, o da işlemciden kaynaklı. 8 bin buna vermek çok mantıklı değil.
öyle deme hocam işlemci cok iyiymiş arkadaş öyle diyoBende almıştım 6bine. O parayı bile haketmeyen bir notebook bence. DDR5 vee SSD olmasına rağmen çok hantal kalıyor, o da işlemciden kaynaklı. 8 bin buna vermek çok mantıklı değil.
6700 liraya daha iyi bir panel var mıydı o zaman ?6700 liraya alıp iade etmiştim 2 ay önce ekranı aşırı kötü tn panel kullanmışlar tavsiye etmem
Daha iyi bir panel daha iyi bir donanımlı laptop öneriniz var mı ?Film dizi için bile alınmaz ekran çöp
Peki bu mu yoksa 7520u olan acer mı sizceişlemcisi kötü onun yerine şu tercih edilebilir:
i3 1215u daha güçlü hocam testlere bakabilirsinizPeki bu mu yoksa 7520u olan acer mı sizce