Neler Yeni

🔥İndirim Aspire 3 DDR5 Laptop 7.999₺ 🔥🔥

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Peki bu mu yoksa 7520u olan acer mı sizce
Fiyatı ne kadar?
Mesaj otomatik birleştirildi:

6700 liraya daha iyi bir panel var mıydı o zaman ?
Tabi işlemcisi ramı kaliteli olanlardan.

Daha iyi bir panel daha iyi bir donanımlı laptop öneriniz var mı ?
9-10K bandına çıkarsan Hp 255 G8 veya Lenovo R3 5300 V15 öneririm

Emsal

80+ Silver

Fiyatı ne kadar?

9-10K bandına çıkarsan Hp 255 G8 veya Lenovo R5 5300 V15 öneririm
az önce şu konuda da aynı şeyler vardı
Acaba bilen var mı i3 1215u performansı nasıl diye size sordum İnternetde biraz araştırınca u serisi işlemciler performans dan ziyade batarya odaklı diyor direk kullanan biri varsa o daha iyi aydınlatır bizi aslında

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Acaba bilen var mı i3 1215u performansı nasıl diye size sordum İnternetde biraz araştırınca u serisi işlemciler performans dan ziyade batarya odaklı diyor direk kullanan biri varsa o daha iyi aydınlatır bizi aslında
Ben kullanıyorum performans odaklı düşündüğüm için pil sorunu yaşayacağımı bildiğim halde Hp aldım ekran kalitesi lenovonun çok çok üzerinde forumlar ve youtubeda iki hafta araştırdım alınabilecek en iyi model ram eklesende eklemesende R5 5500u stoklarda yoksa R3 5300u kendi konularımı atıyorum birinde oyun performansıyla ilgili görsel vardı bulursam onuda atarım

Screenshot_2023-11-04-03-28-22-313_com.google.android.youtube.jpg

KnightDavion

80+ Bronze
Bu saatten sonra (daha sonrasında bile) RAM’i 16 ya arttırılamayan tüm laptoplar benim için ölü yatırımdır.

Emsal

80+ Silver
Ben kullanıyorum performans odaklı düşündüğüm için pil sorunu yaşayacağımı bildiğim halde Hp aldım ekran kalitesi lenovonun çok çok üzerinde forumlar ve youtubeda iki hafta araştırdım alınabilecek en iyi model ram eklesende eklemesende R5 5500u stoklarda yoksa R3 5300u kendi konularımı atıyorum birinde oyun performansıyla ilgili görsel vardı bulursam onuda atarım

Alıntıyı görüntüle
Hocam dediğiniz gibi biz de 2 hafta iyice araştırıp kardeşim için şu modeli aldık HP İsrail açıktan desteği yüzünden düşünmedik tabi o ıps paneldi yine de bizim aldığımız da gayet kâfi geliyor
https://ty.gl/zhz6xki34t

Büyük ihtimalle sizin açtığınız konudan da faydalanmışızdır:)

Şu an yeni alıcaklar için geriye pek seçenek kalmadı 9500 TL altı için
*5500u 4 gb
*5300u 8 gb
*i3 1215u 4 gb
*7520u 8gb

Sizin sıralamanız şu an nasıl (7520 olan RAM artmıyor heralde)

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam dediğiniz gibi biz de 2 hafta iyice araştırıp kardeşim için şu modeli aldık HP İsrail açıktan desteği yüzünden düşünmedik tabi o ıps paneldi yine de bizim aldığımız da gayet kâfi geliyor
https://ty.gl/zhz6xki34t

Büyük ihtimalle sizin açtığınız konudan da faydalanmışızdır:)

Şu an yeni alıcaklar için geriye pek seçenek kalmadı 9500 TL altı için
*5500u 4 gb
*5300u 8 gb
*i3 1215u 4 gb
*7520u 8gb

Sizin sıralamanız şu an nasıl (7520 olan RAM artmıyor heralde)
Hayırlı olsun ama ben 14' tercih etmezdim geçen gün Lenovonun R3 5300 ve 12 gb ramli V15'i N11'de 9400 küsürdü hatta konusunuda açmıştım stok bitmiş
bu fiyattaki amdler intellerden daha iyi sıralamam 7300 ve 7500'ler alınmaz 5500u adamdır 5300u üzmez

Son düzenleme:

Emsal

80+ Silver
Hocam intel konusu bence kağıt üstünde göründüğü gibi değil oyun performansı olarak 5500 ve 5300 ler daha iyidir ona bişey diyemem ama bizzat ben hızlarını görme imkanım oldu geçen gün huawei 1115g4 laptop
Lenovo v14 5500u dan daha hızlı ve seri açılıyor ve günlük işlerde daha hızlı oyun performansını bilmiyorum

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam intel konusu bence kağıt üstünde göründüğü gibi değil oyun performansı olarak 5500 ve 5300 ler daha iyidir ona bişey diyemem ama bizzat ben hızlarını görme imkanım oldu geçen gün huawei 1115g4 laptop
Lenovo v14 5500u dan daha hızlı ve seri açılıyor ve günlük işlerde daha hızlı oyun performansını bilmiyorum
Ben 9500 TL altı cihazlar için konuşuyorum 1215u falan 5500'ün altında kalıyor

Hasan6842

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Hasan
6700 liraya daha iyi bir panel var mıydı o zaman ?
Tabi işlemcisi ramı kaliteli olanlardan.

Daha iyi bir panel daha iyi bir donanımlı laptop öneriniz var mı ?
Evet vardı Fırsat: ASUS Notebook Laptop X515EA-BQ868 ,FHD Ekran, Intel Core i3-1115G4 İşlemci,Intel® UHD Graphics, 4GB RAM, 256GB SSD, FreeDOS https://amzn.eu/d/9SlpBvE

rayli82

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Bay Koçak
İndirim kupon derken haziran ayında taksitle 5800e almıştım sanırım (banka indirimi amazon fln vardı).İlk yorumlarda fiyatına kıyasla çok gömmüşler tamam fiyatını beğenmemiş olabilirsiniz ama çöp de demezsin yani.

Ekranı dedikleri gibi TN mat yani ips ile kıyaslanamaz ama ben uzun zamandır tn kullanıyorum +gece filtresi eye care flnda kullanıyorum uzun süre ekrana bakacaksanız bu özellikleri kullanın.
İşlemcisine çöp demişsiniz n serisi compact performans çekirdekleri olan gerçek 8 çekirde bir işlemci tavsiye ettikleri i3 11. Nesil ve ryzen emsali 4 gerçek 4 sanal çekirdek.Ayrıca neye göre çöp diyoruz sanki oyun bilgisayarı?

Ram arttırılabilir değilmiş bu devirde 8 gb ram kullanılmazmış aynen kardeşim bu pc tasarlayan adam bilmiyor sen biliyorsun ram 2+2+2+2 şeklinde yani i3n305 için uyumlu ve tam olacak şekilde evet ddr5 olması çok önemli değil ama anakart tasarımı iyi düşünülmüş.

Pil performansı harika malesef type-c den şarj olmuyor ama şarjı gerçekten uzun gidiyor karşılaştırdıkları laptopları bilemem ama benim 1 gün boyunca şarj derdi olmadan kullanıyorum.

Malzeme kalitesi kötü hafif bir laptop parmak izi bırakmıyor buz gibi çalışıyor şık gözüküyor klavyesi orta seviyede .

Gen3 m2 ssd si var gayet iyi hızlı açılıp kapanıyor m2 yuvası 1 tane var bunu çıkarıp yenisini takabilirsiniz ama gerek yok kullanım amacına ters.

Beni en üzen noktası type c şarj olmaması ve ethernet girişi olmamasıydı onun haricinde sadece pil performansı ve güncel bi laptop olması nedeniyle bile tercih edilebilir bir laptop

2 yıl garantili güncel ofis internet yazılım hatta belki arada bir online ve küçük oyunlar için alınabilir.
Acer iyi bir marka değil hp asus ile kıyaslanamaz ama hp ve asustan daha şık olduğunu düşünüyorum gümüş gri tek renk fln benim için f/p bir cihazdı ekran rahatsız etmesini geçtim eye care özelliğiyle benim için avantaj.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Derviş Yıldıray Taştan

İşlemcinin sonundaki harfler performansı belirler h hx oyun ve render için gerisi tam performans bile vermeyen işlemciler uzun kullanım için performansı prize takılı şekilde kullansanda aynı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,718
Üyeler
165,574
Son üye
ihavelotsofproblem
Top Bottom