5600g var hocam zaten yine görüntü alırGörüntü kablosunu anakarta takmış olma olasılığın?
anakarta takınca görüntü geliyor ekran kartına takınca ekran gelmiyorGörüntü kablosunu anakarta takmış olma olasılığın?
Ekran kartı takılıysa almayabilir.Ekran kartının biosu eski olabilir güncelleyince düzelebilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
5600g var hocam zaten yine görüntü alır
O da biostan ayarlanıyor ama default olarak acık geliyor yani kendisi değiştirmediyse görüntü alabilir de önceden basıma geldi. 5600G için bios update yapmak gerekiyor.Ekran kartı takılıysa almayabilir.
Haa işler farklı o zaman onu bilmiyorum benden pasoanakarta takınca görüntü geliyor ekran kartına takınca ekran gelmiyor
Yeni taktığı şey ekran kartı mı yoksa işlemci ve ekran kartı mı onu bilseydik biO da biostan ayarlanıyor ama default olarak acık geliyor yani kendisi değiştirmediyse görüntü alabilir de önceden basıma geldi. 5600G için bios update yapmak gerekiyor.
5600g li apu sistem vardı ekran kartını yeni taktımYeni taktığı şey ekran kartı mı yoksa işlemci ve ekran kartı mı onu bilseydik b
psu yetmiyor olabilirmiYeni taktığı şey ekran kartı mı yoksa işlemci ve ekran kartı mı onu bilseydik bi
Anakartın üstündeki HDMI'a takıyor olabilirsin. Eğer Görüntü kablosunu ekran kartına taktığından emin isen ekran kartını çıkarıp anakartından CSM'i aktif hale getirmeyi dene.Asrock b450m hdv 4.0 anakart
5600g işlemci
3070 ekran kartı taktım ekran kartının ışıkları fln yanıyor ama görüntü alamıyorum.