1 yıl var daha stok gelmesineHerhangi bir sıkıntı çıkartır mı? Bir de ekran kartı stokları gelesiye kadar ati radeon 4600 kullanacağım bu ekran kartıyla parçalar sıkıntı çıkarır mı?
Alabilirsin umarım3060 şubat sonu çıkmıyor mu? Çıkınca hemen alayım diyom onu 3060ti alamadım bari onu alayım
Bir şey sorabilir miyim? 3060 gibi bir karta niye b450 alıyorsunuz niye asrock alıyorsunuzHerhangi bir sıkıntı çıkartır mı? Bir de ekran kartı stokları gelesiye kadar ati radeon 4600 kullanacağım bu ekran kartıyla parçalar sıkıntı çıkarır mı?
OC yapmayı bilmem sadece çalıştırsın ve sıkıntı çıkarmasın benim için yeterAlabilirsin umarım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir şey sorabilir miyim? 3060 gibi bir karta niye b450 alıyorsunuz niye asrock alıyorsunuz
Neyi en düşük? Sonuçta b450'lere bios güncellemesi gelmedi mi 5. nesil içinMadem bekliyorsunuz, R5 5600 bekleyin. Arada 80$ fark olacak. Bu da en az 800TL'ye kadar çıkabilir. Bu arada HDV Versiyonları genelde en düşük versiyonlar oluyorlar. Önermem.
O anakart hakkında bilgim yok ama parçaları çalıştırsın yeter bakış açısı mantıklı bir bakış açısı değil. Araştırın lütfenOC yapmayı bilmem sadece çalıştırsın ve sıkıntı çıkarmasın benim için yeter
Dediğinizi anlıyorum fakat bütçem sınırlı. Bildiğim kadarıyla mosfetlerde soğutucu vs olması genellikle oc için gerekli diye biliyorum. Düşük model bir anakart alırsam bildiğim kadarıyla performansında da bir düşüş olmuyor diye biliyorum hatta Abdullah Abinin bununla ilgili bir videosu vardı Asus anakartlarla ilgili.O anakart hakkında bilgim yok ama parçaları çalıştırsın yeter bakış açısı mantıklı bir bakış açısı değil. Araştırın lütfen
Evet performansta düşüş olmuyor ama kalitede düşüş oluyor. Örneğin işlemci biraz daha ısınabilir veya OC - UV yapmak istediğinizde yapmak istediğiniz değerleri bir başkası yapıyor iken, siz yapamazsınız gibi gibi.Dediğinizi anlıyorum fakat bütçem sınırlı. Bildiğim kadarıyla mosfetlerde soğutucu vs olması genellikle oc için gerekli diye biliyorum. Düşük model bir anakart alırsam bildiğim kadarıyla performansında da bir düşüş olmuyor diye biliyorum hatta Abdullah Abinin bununla ilgili bir videosu vardı Asus anakartlarla ilgili.
intel ekran kartı mı? O çıkan kart duyduğuma göre 1050 gücünde falan diyorlardı. 3060 ya da 3060ti düşünüyorumSakın intel ekran kartı almak gibi bir hata yapma. 3050 ti çıkacak.
intel ekran kartı mı? O çıkan kart duyduğuma göre 1050 gücünde falan diyorlardı. 3060 ya da 3060ti düşünüyorum