Hayır hocam güncel kullandığım ram vardı onları taktımAnakartı alan arkadaşlar RAM aldınızmı?
MSI ın tek artısı dahili wifisinin olması. Wifi önemli değilse senin için Asrock al hiç düşünmeBu mu msi b650m gaming plus mı
Bunda usb portları m2 girişleri daha fazla
Msi da dahili wifi var ve beyaz
Hayır hocam güncel kullandığım ram vardı onları taktım
Çoğu ram uyumlu diye biliyorum xpg hunter 5200mhz cl38 ram var bendeMSI ın tek artısı dahili wifisinin olması. Wifi önemli değilse senin için Asrock al hiç düşünme
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dostum hangi ramlari kullanıyorsun bir problem yaşadın mı? Deneyimlerini paylaşabilir misin?
Ddr5e geçme konusunda kararsızım ama geçersem de anakartda wifi bt olsun isterim birde beyaz olması cezbediyor kasamda kablolarda beyaz ve genelde rgbler beyaz ya da açık maviMSI ın tek artısı dahili wifisinin olması. Wifi önemli değilse senin için Asrock al hiç düşünme
Asrockta harici bağlayabilirsin adaptör ile opsiyonel wifi var. Benim için özellik kadar görüntüde önemli, MSI hoşuna gittiyse gözünde kalmasın al gitsinDdr5e geçme konusunda kararsızım ama geçersem de anakartda wifi bt olsun isterim birde beyaz olması cezbediyor kasamda kablolarda beyaz ve genelde rgbler beyaz ya da açık mavi
Teşekkür ederim. 6000mhz CL30 çok az seçenek var ve fiyatlarda uçuk. 4.2k bandındayken almadım sona bıraktım diğer parçaları alırken. Şimdi de bulamıyorum :/Çoğu ram uyumlu diye biliyorum xpg hunter 5200mhz cl38 ram var bende
Evet az var be pahalı cl32-cl36 ne kadar fark ediyor ki o kadar fiyat biçiyorlarAsrockta harici bağlayabilirsin adaptör ile opsiyonel wifi var. Benim için özellik kadar görüntüde önemli, MSI hoşuna gittiyse gözünde kalmasın al gitsin
Teşekkür ederim. 6000mhz CL30 çok az seçenek var ve fiyatlarda uçuk. 4.2k bandındayken almadım sona bıraktım diğer parçaları alırken. Şimdi de bulamıyorum :/
CL değeri ne kadar düşük olursa performans o kadar artar, ama ne kadar fps farkı olur onu bilmiyorumEvet az var be pahalı cl32-cl36 ne kadar fark ediyor ki o kadar fiyat biçiyorlar
Henüz alamadım,hangisini önerirsiniz arkadaşlar.
https://amzn.eu/d/6dC769l
LEXAR ARES 32GB KIT (2x16GB) U-DIMM DDR5 6400Mhz CL32 1.4V Dual Pc Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
LEXAR ARES 32GB KIT (2x16GB) U-DIMM DDR5 6400Mhz CL32 1.4V Dual Pc Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Şu 6400 mevzusu benimde kafamı karıştırdı hocam.biosdan 6000 e çekebiliriz aslında ama hala sorun yaratırmı bilemedim.CL değeri ne kadar düşük olursa performans o kadar artar, ama ne kadar fps farkı olur onu bilmiyorum
Lexar Ares uyumluymuş anakart ile TeamGroup ta amd expo var ama ben yinede listeden bakıp uyumlu olanı alacağım. 6000mhz üzeri sıkıntı çıkarabiliyormuş
Şu 6400 mevzusu benimde kafamı karıştırdı hocam.biosdan 6000 e çekebiliriz aslında ama hala sorun yaratırmı bilemedim.