Neler Yeni

ASROCK B650M PG ve r5 7600x uyumu

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Voisxe
Kanka rx 570 ilerde 4070 alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıvı soğutmanın sığıcağı kasa hangileridir kankam birde 240 mm olan ve nasıl bakıyorsun ki ona
Bütçen yeterse bu ikisini al sıvı soğutma daha iyi olur.

Tilstey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
Bütçen yeterse bu ikisini al sıvı soğutma daha iyi olur.
Tamam Kanka alıcam kasayı ama kasa açılmıyor linki

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Voisxe
Tamam Kankam alıcam bunu iyi di mi bu kasa herhangi bir sorunu yok alıcağım anakart sığar ya da ilerde ki 4070 sığar sıvı soğutma sığar bundan iyi bir kasa yok sanırsam
Anakartın sığar, 240mm sıvı soğutma destekliyor, kasa 37cm(370mm) ekran kartı uzunluğu sağlıyor, ekran kartının modelini bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim ama çoğu 3 fanlı ekran kartı sığar.

Bütçen yetiyorsa 360mm sıvı soğutucuyla bu kasayı al bence 8.5k filan tutar ama çok iyi olur.

Tilstey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
Anakartın sığar, 240mm sıvı soğutma destekliyor, kasa 37cm(370mm) ekran kartı uzunluğu sağlıyor, ekran kartının modelini bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim ama çoğu 3 fanlı ekran kartı sığar.

Bütçen yetiyorsa 360mm sıvı soğutucuyla bu kasayı al bence 8.5k filan tutar ama çok iyi olur.
Hmm tamam Kanka bunu alırım sığar mı buna sıvı soğutucu daha mı büyük önceki kasadan Kanka ve bu kasa çok iyi diyorsun di mi bro bundan başka var mı çok iyi olan

Ve sıvı soğutucu varsa corsairden daha iyi güzel olan atar mısın kankam

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Voisxe
Hmm tamam Kanka bunu alırım sığar mı buna sıvı soğutucu daha mı büyük önceki kasadan Kanka ve bu kasa çok iyi diyorsun di mi bro bundan başka var mı çok iyi olan

Ve sıvı soğutucu varsa corsairden daha iyi güzel olan atar mısın kankam
3k'ya 360mm sıvı soğutucu sığan bundan iyi kasa bulamadım cooler master masterbox td500 v2 alırsan bu soğutucuyu al, buz gibi olur işlemcin.

Tilstey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
3k'ya 360mm sıvı soğutucu sığan bundan iyi kasa bulamadım cooler master masterbox td500 v2 alırsan bu soğutucuyu al, buz gibi olur işlemcin.
Hmm alıcam Kanka bu en iyi sıvı soğutucu diyorsun di mi attığın bundan iyi soğutucu var m brom

Attığın kasaya sığar di mi brom ilerde 4070 ve bu attığın soğutucu olur di mi kankam kesin birde daha iyi soğutucu varsa atabilirsin en iyisi bu diyorsan eski attığın corsairden iyi di mi Kanka o 5 milyarlarlık kasayı alıcam brom

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Voisxe
Hmm alıcam Kanka bu en iyi sıvı soğutucu diyorsun di mi attığın bundan iyi soğutucu var m brom

Attığın kasaya sığar di mi brom ilerde 4070 ve bu attığın soğutucu olur di mi kankam kesin birde daha iyi soğutucu varsa atabilirsin en iyisi bu diyorsan eski attığın corsairden iyi di mi Kanka o 5 milyarlarlık kasayı alıcam brom
bütçe sorun değilse bu var.

Tilstey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Emre
https://www.hepsiburada.com/msi-mag...60-sivi-sogutma-fiyati,632833909.html[/QUOTE]
Teşekkürler kanks eyw

bütçe sorun değilse bu var.
Teşekkürler brom sağolasın

Voisxe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Voisxe
Kanka merhaba tekrardan bana önerebileceğin 2 tb ssd var mı bütçede sıkıntım yok

Top Bottom