Uyumlu, güzel anakart, asrock globalde tanınmış bir marka.
Hocalarım peki iyi bir kasada arıyorum psu lu ya da psusuz fark etmez fiyatı 3 4 k iyi bir kasa arıyorum bu anakartın rahatlıkla sığa biliceğiGüzel, bence 7600x yerine 7600 al, soğutması daha kolay, aralarında kayda değer bir performans farkı yok.
Anladım peki soğutma olarak ne almam lazım bilgin var mı hava soğutma mı iyi olur sıvı soğutma mıGüzel, bence 7600x yerine 7600 al, soğutması daha kolay, aralarında kayda değer bir performans farkı yok.
Ve hangi marka almam lazımHocalarım peki iyi bir kasada arıyorum psu lu ya da psusuz fark etmez fiyatı 3 4 k iyi bir kasa arıyorum bu anakartın rahatlıkla sığa biliceği
Mesaj otomatik birleştirildi:
Anladım peki soğutma olarak ne almam lazım bilgin var mı hava soğutma mı iyi olur sıvı soğutma mı
ryzen 5 7600 alırsan, bu yeterli olur.Hocalarım peki iyi bir kasada arıyorum psu lu ya da psusuz fark etmez fiyatı 3 4 k iyi bir kasa arıyorum bu anakartın rahatlıkla sığa biliceği
Anladım peki soğutma olarak ne almam lazım bilgin var mı hava soğutma mı iyi olur sıvı soğutma mı
Ve hangi marka almam lazım
Dostum 7600x aldım onun için var mı güzel bildiğinryzen 5 7600 alırsan, bu yeterli olur.
ID-COOLING SE-224-XTS Kule Tipi Ä°Ålemci SoÄutucu
ID-COOLING SE-224-XTS Siyah Kule tipi iÅlemci soÄutucu sipariÅ ekranıwww.gelbura.com
kasa'nın boş hali 4.2k'dan başlıyor ve güzel kasa, psu 800tl'ye geliyor çok iyi bence.
Cooler Master Masterbox TD500 V2 Mesh ARGB 700W 80+ ATX Mid Tower Kasa | ITOPYA
Cooler Master Masterbox TD500 V2 Mesh ARGB 700W 80+ ATX Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile TD500V2-KGNN70-STU ITOPYA'dawww.itopya.com
Kasanın içinde mi psu takılı geliyor dostumryzen 5 7600 alırsan, bu yeterli olur.
ID-COOLING SE-224-XTS Siyah Kule tipi iÅlemci soÄutucu sipariÅ ekranıwww.gelbura.com
kasa'nın boş hali 4.2k'dan başlıyor ve güzel kasa, psu 800tl'ye geliyor çok iyi bence.
Cooler Master Masterbox TD500 V2 Mesh ARGB 700W 80+ ATX Mid Tower Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile TD500V2-KGNN70-STU ITOPYA'dawww.itopya.com
Dostum 7600x aldım onun için var mı güzel bildiğin
Kasanın içinde mi psu takılı geliyor dostum
İtopyada attığın linkteDostum 7600x aldım onun için var mı güzel bildiğin
O fiyata güzel kasa var mı başka dostumryzen 5 7600 alırsan, bu yeterli olur.
Var hocam, 3.5k'ya psulu atacağım birazdanDostum 7600x aldım onun için var mı güzel bildiğin
SE 224 XTS ona da fazlasıyla yeterli.Dostum 7600x aldım onun için var mı güzel bildiğin
İtopyada attığın linkte
O fiyata güzel kasa var mı başka dostum
Sağol kankam attığın sıvı soğutucu sığar mı kasalara ya da anakartaVar hocam, 3.5k'ya psulu atacağım birazdan
DeepCool CG540 650W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
DeepCool CG540 650W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.trPcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.comVentodaki kasada fsp psu var diye biliyorum.DeepCool CC560 650W 80+ Tempered Glass LED USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
DeepCool CC560 650W 80+ Tempered Glass LED USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
VENTO VG15FE RGB Tempered Glass USB 3.0 Mesh ATX Mid Tower Kasa + FSP 650W 80Plus PSU | ITOPYA
VENTO VG15FE RGB Tempered Glass USB 3.0 Mesh ATX Mid Tower Kasa + FSP 650W 80Plus PSU En iyi fiyat seçenekleri ile VG15FE 650W ITOPYA'dawww.itopya.comMSI MAG A600DN 600W 80 Plus Güç Kaynağı Uygun Fiyatları ile Tebilonda
MSI Marka MSI MAG A600DN 600W 80 Plus Güç Kaynağı Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.comBitfenix Nova Mesh NSE-300-KKGSK-4A Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Siyah Mid Tower Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comCorsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.049,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Başka bildiğin kasalar varsa beklerim bromVar hocam, 3.5k'ya psulu atacağım birazdan
DeepCool CG540 650W 80+ Tempered Glass RGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.trPcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleri
PcKolik.com | Gaming PC ve Bilgisayar Bileşenleripckolik.comVentodaki kasada fsp psu var diye biliyorum.DeepCool CC560 650W 80+ Tempered Glass LED USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
DeepCool CC560 650W 80+ Tempered Glass LED USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
VENTO VG15FE RGB Tempered Glass USB 3.0 Mesh ATX Mid Tower Kasa + FSP 650W 80Plus PSU | ITOPYA
VENTO VG15FE RGB Tempered Glass USB 3.0 Mesh ATX Mid Tower Kasa + FSP 650W 80Plus PSU En iyi fiyat seçenekleri ile VG15FE 650W ITOPYA'dawww.itopya.comMSI MAG A600DN 600W 80 Plus Güç Kaynağı Uygun Fiyatları ile Tebilonda
MSI Marka MSI MAG A600DN 600W 80 Plus Güç Kaynağı Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.comBitfenix Nova Mesh NSE-300-KKGSK-4A Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Siyah Mid Tower Kasa - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.comCorsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair iCUE H100 RGB CW-9060053-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.049,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
teşekkür ederim hava soğutma daha mı iyi sıvı soğutmadan ve attığın soğutucu fazlasıyla iyi demişsiniz daha iyisi var mı yoksa yeter mi attığınızSE 224 XTS ona da fazlasıyla yeterli.
Kankam birde psu lu kasa mı almak mantıklı sence psusuz mu hangisi daha iyidirVar hocam, 3.5k'ya psulu atacağım birazdan
Psulu alırsan daha uyguna geliyor, psusuz alırsan ortalama 4k tutar, hangi kasayı beğendiysen bana söyle onun 240 mm destekliyor mu bakayımSağol kankam attığın sıvı soğutucu sığar mı kasalara ya da anakarta
Başka bildiğin kasalar varsa beklerim brom
teşekkür ederim hava soğutma daha mı iyi sıvı soğutmadan ve attığın soğutucu fazlasıyla iyi demişsiniz daha iyisi var mı yoksa yeter mi attığınız
Kankam birde psu lu kasa mı almak mantıklı sence psusuz mu hangisi daha iyidir
Kankam hepsi iyi ama kararız kaldımPsulu alırsan daha uyguna geliyor, psusuz alırsan ortalama 4k tutar, hangi kasayı beğendiysen bana söyle onun 240 mm destekliyor mu bakayım
Sen hangisi iyi diyorsan onu alıcağımPsulu alırsan daha uyguna geliyor, psusuz alırsan ortalama 4k tutar, hangi kasayı beğendiysen bana söyle onun 240 mm destekliyor mu bakayım
Kankam hepsi iyi ama kararız kaldım
Sen hangisi iyi diyorsan onu alıcağım
Kanka birde buraya bir arkdaş bunu atmışPsulu alırsan daha uyguna geliyor, psusuz alırsan ortalama 4k tutar, hangi kasayı beğendiysen bana söyle onun 240 mm destekliyor mu bakayım
Ekran kartın ne, psu yetecek mi onu hesaba katacağım.Kankam hepsi iyi ama kararız kaldım
Sen hangisi iyi diyorsan onu alıcağım
Kanka birde buraya bir arkdaş bunu atmış
SE 224 XTS bu mu daha iyi yoksa sıvı soğutucu mu attığın
Kanka rx 570 ilerde 4070 alıcamEkran kartın ne, psu yetecek mi onu hesaba katacağım.
Sıvı soğutmanın sığıcağı kasa hangileridir kankam birde 240 mm olan ve nasıl bakıyorsun ki onaEkran kartın ne, psu yetecek mi onu hesaba katacağım.