damn2u
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,300
Resmen pasif soğutucuları olmayan anakartlar gibi sıcaklıklar cortlamış. Millet bios karışık vs diyor ama Colorful V14 buna kafa atar.
Resmen pasif soğutucuları olmayan anakartlar gibi sıcaklıklar cortlamış. Millet bios karışık vs diyor ama Colorful V14 buna kafa atar.
Hangisi hocamBen o fiyata b850 aldım
Hangisi hocam
Hocam 6000 bütçe var ama acelem yok bekleyeceğim. Zaten o bütçede giriş seviye anakartlar var. Orta seviye almak istiyorumKardeş, bütçen ne kadar. Önereyim sana.
Aman Colorfuldan uzak dur.
Hocam 6000 bütçe var ama acelem yok bekleyeceğim. Zaten o bütçede giriş seviye anakartlar var. Orta seviye almak istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu anakartı almama sebebim. sadece görünüş ve bağlantı noktaları tek yeterli değil
Asrock b850 incehesaptaydiHangisi hocam
İyi de hangi model hocamAsrock b850 incehesaptaydi
Knk alinir mi ben alacagim ama nedense iyi yorum goremedimColorful b650 varken bunu alan...
Alınır. Alınmayacak olsa önermem.Knk alinir mi ben alacagim ama nedense iyi yorum goremedim
Knk alinir mi ben alacagim ama nedense iyi yorum goremedim
Hangisi alinmaz anlayamadim.Alınmaz kardeş. Alınır diyen cahillere bakma sen. Aşağıdaki resim n11 soru cevap kısmında alınma, sen de kontrol edebilirsin.
Büyük ihtimal SSD yi yakmış.Veyahut başka bir şey dahi olmuşsa, basın çok ağrır. 3 günlük anakartta adam şimdi sök, tak, servis uğraşacak.