ben de konunun tam hakimi değilim ama arc a750 destekliyor ve o özelliği açmak içinde anakartında desteklemesi lazım diye biliyorum eğer anakart desteklemiyorsa o özellik kullanılmıyor galibaAga ben bu özelliğin GPU ve CPU da olduğunu biliyorum anakarta var mı ki?
Agam benim bildiğim işlemci de o özellik var ise ve BIOS sürümü yetersiz ise BIOS güncelleyip tekrar BIOS ayarlarına girince oradan resizable özelliğini aktif edip kullanıma açabiliyorsun fakat bunu intel de yapacaksan asistanı indirip yapar isen direkt seni zorlamadan kendi ayarlıyor. Ve oyunlarda bayağı bir fark yaratıyor ama direkt olarak anakartta olmaz bu özellik pcı-e 4 ve üstünde kullanılılabiliyor.ben de konunun tam hakimi değilim ama arc a750 destekliyor ve o özelliği açmak içinde anakartında desteklemesi lazım diye biliyorum eğer anakart desteklemiyorsa o özellik kullanılmıyor galiba
anladım teşekkür ederim dostum. işlemci i3 13100fAgam benim bildiğim işlemci de o özellik var ise ve BIOS sürümü yetersiz ise BIOS güncelleyip tekrar BIOS ayarlarına girince oradan resizable özelliğini aktif edip kullanıma açabiliyorsun fakat bunu intel de yapacaksan asistanı indirip yapar isen direkt seni zorlamadan kendi ayarlıyor. Ve oyunlarda bayağı bir fark yaratıyor ama direkt olarak anakartta olmaz bu özellik pcı-e 4 ve üstünde kullanılılabiliyor.
Bu özellik bu işlemcide mevcut agam.anladım teşekkür ederim dostum. işlemci i3 13100f
Destekliyor hocam. Artık yeni anakartlarda açık geliyor diye biliyorum istersen tekrardan kontrol et. Bilgisayar yeniden başlat ve durmadan delete tuşuna bas. BIOS ekranı gelecek. Oradan F6 tuşuyla Advanced Mod'a geç. Geçtikten sonra Advanced sekmesine tıkla. Oradan da Chipset Configuration yazana gir. Above 4G ve CAM ayarını göreceksin. Auto ya da Enabled durumda olmaları gerek.Asrock H610MM-HVS R2.0 3200mhz(OC) M.2 1700p mATX Anakart Başlıkta belirttiğim gibi resizable bar özelliği var mıdır? Arc a750 ekran kartıyla alacağım için soruyorum
Teşekkür ederim dostlar sağolun.Destekliyor hocam. Artık yeni anakartlarda açık geliyor diye biliyorum istersen tekrardan kontrol et. Bilgisayar yeniden başlat ve durmadan delete tuşuna bas. BIOS ekranı gelecek. Oradan F6 tuşuyla Advanced Mod'a geç. Geçtikten sonra Advanced sekmesine tıkla. Oradan da Chipset Configuration yazana gir. Above 4G ve CAM ayarını göreceksin. Auto ya da Enabled durumda olmaları gerek.