Neler Yeni

Assasin's Creed Serisi Hakkında

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Merhabalar. AC'nin birkaç oyununu oynamak istiyorum. Fakat sıfırdan bütün seriye mi başlasam bilemedim.
İlk oyunlar sıkıcı mı? Sarar mı bilemedim. Oynayan varsa yorumlarınızı bekliyorum.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Merhabalar. AC'nin birkaç oyununu oynamak istiyorum. Fakat sıfırdan bütün seriye mi başlasam bilemedim.
İlk oyunlar sıkıcı mı? Sarar mı bilemedim. Oynayan varsa yorumlarınızı bekliyorum.
İlk oyun başarısız oldu. İkinci oyunda ise ilk oyunda neyi kötü yaptıysa onu çok iyi yaptı o yüzden ikinci oyundan başla. İlkiyle bağlantısı yok.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk oyun başarısız oldu. İkinci oyunda ise ilk oyunda neyi kötü yaptıysa onu çok iyi yaptı o yüzden ikinci oyundan başla. İlkiyle bağlantısı yok.
Bir hikaye bütünlüğü yok mu ac oyunlarında?
1'den çoğu kişinin kanser olduğunu duymuştum. Artık kesinleşti fikrim sanırım.

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
bence ac 2 blackflag ve odysee iyi diğerlerii sevmiyorum

krldogukan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,943
İsim
dogukan demir
dostum 2 den başla sonra brotherhood sonra revelations en son 3 var ana hikaye olarak sonra zaten kendi hikayelerine sahip

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bir hikaye bütünlüğü yok mu ac oyunlarında?
1'den çoğu kişinin kanser olduğunu duymuştum. Artık kesinleşti fikrim sanırım.
Hikaye bütünlüğünden ziyade oyunda sürekli aynı şeyleri yapıyorsun. Kendini çok fazla tekrar ediyor. Bi de oyunda altyazı yok. Oyunu da anlamıyorsun. Ubisoft neden böyle bir şey yaptı bilmiyorum. İlk oyun kanser.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
Hikaye bütünlüğünden ziyade oyunda sürekli aynı şeyleri yapıyorsun. Kendini çok fazla tekrar ediyor. Bi de oyunda altyazı yok. Oyunu da anlamıyorsun. Ubisoft neden böyle bir şey yaptı bilmiyorum. İlk oyun kanser.
2'ye başladım. Fakat grafikler gerçekten kötü. Oynamaya değer mi?

Arthur Morgan

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Ben ilk iki oyununu oynamadım memnunum gayet
Mesaj otomatik birleştirildi:

Zaten hikayesi için oynayacaksın sana kalmış

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bir oyunda her şey grafik değil. Ayrıca kötü falan değil. Muhtemelen çok fazla güncel oyun oynuyorsun o yüzden eski geldi. Gözün alışıyor zamanla ve Floransa'nın Venediğin muhteşem görüntüsüne hayranlıkla bakıyorsun. Sırf bu oyun yüzünden Yurt dışına çıkarsam ilk yerim İtalya olacak :D Bu arada oynamaya kesinlikle değer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,876
Üyeler
164,740
Son üye
Ufukceneli
Top Bottom