Arthur Morgan
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 5
Bu tezi çürüten bir oyun var. O da UNDERTALE <3AC2 ve Brotherhood oynadığım en iyi oyunlardan biri her şey grafik değildir.
Oynamadım. Oynamalı mıyım?Bu tezi çürüten bir oyun var. O da UNDERTALE <3
Evet. Bu oyunu oyuncuların oynamasının zorunlu olduğunu bile düşünüyorum. Oynamayan cidden çok şey kaybeder. O kadar müthiş. Türkçe yaması da var.Oynamadım. Oynamalı mıyım?
Bu arada ac oyunlarını şu sırayla oynaOynamadım. Oynamalı mıyım?
Unity oynamasa da olur aslındaBu arada ac oyunlarını şu sırayla oyna
1-Ac 2
2-Ac Brotherhood
3-Ac Revelations
4-Ac 3
5-Ac Black Flag (4)
6-Ac Rogue
7-Ac Unity
8-Ac Syndicate
NedenUnity oynamasa da olur aslında
AC syndicate oynamanı tavsiye ederim ben bitirdim çok iyi oyunMerhabalar. AC'nin birkaç oyununu oynamak istiyorum. Fakat sıfırdan bütün seriye mi başlasam bilemedim.
İlk oyunlar sıkıcı mı? Sarar mı bilemedim. Oynayan varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Ne idiğü belirsiz dandik senaryo, çok hantal kılıç dövüşleri, dandik karakterler, oyun ağzına kadar bug dolu oynanmıyor yani. Optimizasyon sorunları FPS düşmeleri vs vs. Adamlar çıkıp özür bile diledi koskoca Ubisoft bir AC oyunu için özür dilediNeden
Bug var da o kadar çok gelmedi bana oynadığımda ama optimizasyon cidden berbat leş yaniNe idiğü belirsiz dandik senaryo, çok hantal kılıç dövüşleri, dandik karakterler, oyun ağzına kadar bug dolu oynanmıyor yani. Optimizasyon sorunları FPS düşmeleri vs vs. Adamlar çıkıp özür bile diledi koskoca Ubisoft bir AC oyunu için özür diledi
Adamlar top 10 bug videosu bile yapmış.
Vol.2
Vol.3
Metacritic Kullanıcı Puanları (10 Üzerinden)
Alıntıyı görüntüle
Sabaha kadar söverim bu oyuna
Sürekli takılmaktan oynayabiliyorsan helal olsun Ubisoft sana madalya vermeli.Bug var da o kadar çok gelmedi bana oynadığım da ama optimizasyon cidden berbat leş yani
30-40 fps arası oynayabiliyorum oyunu alıştım artık düşük fps te oynamayaSürekli takılmaktan oynayabiliyorsan helal olsun Ubisoft sana madalya vermeli.