Neler Yeni

Assassin Crees alınır mı??

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Berke Yiğit
Assassin Creed serisinin Brootherhood oyunumu, 2. oyunumu, yoksa Revelations oyunumu daha güzel? Kısacası sizden Asassin Creed 2 vs Revelations vs Brootherhood kapışmasını kim kazanır siye soruyorum

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Burak Taha Koca
Assassin Creed serisinin Brootherhood oyunumu, 2. oyunumu, yoksa Revelations oyunumu daha güzel? Kısacası sizden Asassin Creed 2 vs Revelations vs Brootherhood kapışmasını kim kazanır siye soruyorum
2 kesinlikle,Assassin's Creed tarihinin en iyi oyunudur bence.ayrıca hocam başlıkta yazım hatası oluşmuş "Assassin's Creed" şeklinde düzeltirseniz güzel olur.

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
tek başına bir hikaye bunlar 2 den baslamaz isen diğerlerinin bir anlamı kalmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Berke Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
2 kesinlikle,Assassin's Creed tarihinin en iyi oyunudur bence.ayrıca hocam başlıkta yazım hatası oluşmuş "Assassin's Creed" şeklinde düzeltirseniz güzel olur.
Telefondan yazdım hocam çok dikkat etmedim uyarınız için teşekkürler :D

GADDAR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Doğukan Demir
İlgilendiği Kategoriler
Overclock , 2. el sistem toplama , oyun , sağlık
Çok fazla 2 güzel diyen var ama aslında 3 oyunda bağlantılı hikaye içermekte o yüzden tümü alıp oynanmalı bana göre en güzeli Revelations

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
hikayee bağlantılı değil mi

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Burak Taha Koca
Telefondan yazdım hocam çok dikkat etmedim uyarınız için teşekkürler :D
rica ederim hocam ayrıca arkadaşın dediği gibi aralarında hikayesel bağ var ikinci oyunu oynamadan hikayeyeyi takip edemeyebilirsiniz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Batın Birol
hepsi, sakın ayırma birbirinden ezionun o inanılmaz hikayesini oyna sakın kaçırma hepsi birbirinden güzel

Dahası  
Reaksiyon skoru
54
İsim
Berke Yiğit
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlk 2. oyunumu alayım yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,444