Hocam yama sorununu çözdün mü?İnternette orijinal AC:Odyssey için Türkçe Yama aradım fakat 1.5.3 sürümü için yamalar var. Ama en son sürüm 1.5.4. 1.5.4 sürümüne indirsem olur mu indiren arkadaşlar var mı bir sormak istedim.
Yama linkini alabilir miyim?Kurdum oynuyorum fakat Kassandra karakterine uyarlamışlar. Alexios'u oynayınca üzerinde Kassandra yazıyor. Ondan başka sorun yok istersen atarım linki.
Allah rızası için yama linki alabilir miyim? Ben de tüm yamaları denedim, olmuyor.Kurdum oynuyorum fakat Kassandra karakterine uyarlamışlar. Alexios'u oynayınca üzerinde Kassandra yazıyor. Ondan başka sorun yok istersen atarım linki.
Yama linkini alabilir miyim?
Hangisini denediysem Crash yedim.
Allah rızası için yama linki alabilir miyim? Ben de tüm yamaları denedim, olmuyor.
Çok teşekkür ederim çalıştırdım.Buradan "Orjinal" yazan yere tıklayıp indirdim.Assassin'S Creed Odyssey Türkçe Yama İndir - Korsan ve Orjinal
Assassin'S Creed Odyssey Türkçe Yama Full indir,son dönemde merak edilen Creed Odyssey oyunun,türkçe yamasını ücretsiz,hem korsan hemde orjinal sürümprogramindir.cafe
Kassandra zaten orijinal olan karakter hikayesi (cannon). Alexios alternatif gerçeklik gibi. İlle de erkekle oynayacağım demiyorsanız Kassandra ile oynamak daha doğru. Alexios ile bazı olaylar biraz eğerti duruyor.Kurdum oynuyorum fakat Kassandra karakterine uyarlamışlar. Alexios'u oynayınca üzerinde Kassandra yazıyor. Ondan başka sorun yok istersen atarım linki.
Alexios ile oynamaya başladım bileKassandra zaten orijinal olan karakter hikayesi (cannon). Alexios alternatif gerçeklik gibi. İlle de erkekle oynayacağım demiyorsanız Kassandra ile oynamak daha doğru. Alexios ile bazı olaylar biraz eğerti duruyor.
Teşekkür ederim, deniyorum.Önemli değil.
Çoktan başladık ya.. Yaptık bi' hata.Kassandra zaten orijinal olan karakter hikayesi (cannon). Alexios alternatif gerçeklik gibi. İlle de erkekle oynayacağım demiyorsanız Kassandra ile oynamak daha doğru. Alexios ile bazı olaylar biraz eğerti duruyor.
Oldu ya çok teşekkür ederim..Teşekkür ederim, deniyorum.