Assassin’s Creed Odyssey

Ortega

80+
Reaksiyon skoru
4
Bu oyunu oynamak için önceki oyunları da oynamak gerekli midir?

hayır ve kesinlikle tavsiye ederim aşırı iyi oyun ama sistem özelliklerine dikkat et optimizasyon sorunu var

sanmıyorum o sistemda fakat ram biraz sorun yapabilir

asıl oyunun önceki hikayelerle bir bağlılığı yok sadece tek bir yerde ac origins le ufak bir bağlantı kurmuşlar. ama animus olayını yani günümüz assassinleri ile tapınakçılarını konu alan güncel hikayeyi takip etmek için evet tüm seriyi oynamak gerek. bu önemli değilse zaten gerek yok hepsini oynamana. oyun devam ederken günümüz assasinleri ile de görevler yapıyorsun. o da hikaye içinde hikaye gibi. güzel oyun tavsiye ederim ama oynamadıysan ac origins i daha çok tavsiye ederim. bana göre odyssey den çok daha iyi. heleki curse of the pharaohs dlc si var efsane. bence assassin creed serisinin assassins creed 2 ve brotherhood la birlikte en iyi oyunu. oyunun serisini çok sevdiğim için alabiliyorsan ve oynamadıysan hikayeyi tam olarak anlamak için ilk oyundan itibaren oyna derim pişman olmazsın.

Bu oyunu oynamak için önceki oyunları da oynamak gerekli midir?
Kardeşim bu oyun ve bu oyun gibi bazı oyunlar ek hikaye bazlı oyunlar ek paket gibi düşün serinin devamı niteliğinde deil ac serisi Assassin’s Creed Assassin’s Creed II
Assassin’s Creed III Assassin’s Creed IV: Black Flag bu seriler birobiriyle bağlantılı bu serileri oynamak istiyorsan 1.oyundan itibar hepsini oynaman lazım 3.yu oynayıp sonra 1.oynayamzsin anlamazsın hikayenin akışı bozulur bide aksiyon dersen seri önemli deil black flack öneririm bide o dedigin odsesy neyse artık adını söyleyemiyorum daha o oyun ek bir hikayedir deriyle bağlantısı yoktur yani iyi oyunlar dilerim

hikayesi farklı kardeşim rahatlıkla oynarsın
Kardeşim bu oyun ve bu oyun gibi bazı oyunlar ek hikaye bazlı oyunlar ek paket gibi düşün serinin devamı niteliğinde deil ac serisi Assassin’s Creed Assassin’s Creed II
Assassin’s Creed III Assassin’s Creed IV: Black Flag bu seriler birobiriyle bağlantılı bu serileri oynamak istiyorsan 1.oyundan itibar hepsini oynaman lazım 3.yu oynayıp sonra 1.oynayamzsin anlamazsın hikayenin akışı bozulur bide aksiyon dersen seri önemli deil black flack öneririm bide o dedigin odsesy neyse artık adını söyleyemiyorum daha o oyun ek bir hikayedir deriyle bağlantısı yoktur yani iyi oyunlar dilerim
Tamamdır teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,202,188
Üyeler
191,040
Son üye
LeoN83
Geri