Durumu olmayan arkadaşlara oyun hesabı veriyorum

Bende yardım edeyim. İsteyen 2 kişiye Oyuncustoreden aldığım online oynanan sınırsız gamepass veririm. Gamepasstaki oyunlar oynanabiliyor.

Bende yardım edeyim. İsteyen 2 kişiye Oyuncustoreden aldığım online oynanan sınırsız gamepass veririm. Gamepasstaki oyunlar oynanabiliyor.
kral onlar onlie onyanmıyor demiştin bana

ea oyunları oynanmıuyor. forza vb. oyunlara girebiliyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ea + ubisoft. ekstra programa aktardığı için. vede gta5 online girmiyor. onun dışı oyunlarda online sunuculara girp yada arkadaşlarınla lobilere girebiliyorsun.

ea + ubisoft. ekstra programa aktardığı için. vede gta5 online girmiyor. onun dışı oyunlarda online sunuculara girp yada arkadaşlarınla lobilere girebiliyorsun.
size paylaştığımın asıl amacı forza 5 full dlc li sürümünü barındırması. onun yanındakilere garanti zaten vermiyor oyuncustore.

bu hesaplar 20 tl ye satılıyor zaten siz 2000 2500 tl lik oyun hesabını bir kişiye verdiğini mi sanıyorsunuz birden fazla kişi sizle aynı anda oynuyor sadece bir birinizi görmüyorsunuz (dolandırıcı diyen tayfaya söylüyorum)

tam olarak neresi dolandırıcılık hocam
Estağfurullah beyim, ne haddime böyle bir şey! Ben öyle bir şey ima etmedim, sadece çok beğendiğim bir videoyu konuyu takip edenlerle paylaşmak istedim.

ya kardeşim isteyen alır oynar ben durumu olmayanlar için dedim

isteyen banada yazabilir arada elime steam hesapları geçiyor ve kesin crack sitelerini biliyorum veya denuvo koruması olmayan oyunlar için size cracklemeyi öğretecek kaynaklar verebilirim

mc de oynanmıyordu sanırım

isteyen banada yazabilir arada elime steam hesapları geçiyor ve kesin crack sitelerini biliyorum veya denuvo koruması olmayan oyunlar için size cracklemeyi öğretecek kaynaklar verebilirim

mc de oynanmıyordu sanırım
yok

Geri