Bende bunu kullandimAnimusprojesi grubunun yaptığı yama var, elle çevrilmiş ve ana oyun yaması ücretsiz onu deneyebilirsin.
kanka siteye girdiğimde erişim vermiyor herhangi biyerden dosyaları gönderme şansın varmı drive vs @AhmetycsyBende bunu kullandim
Animus projesi direkt DLC ler ücretli gozukuyo ana oyunun yamasını indir sadece ben ana oyunun yamasını indirmeme rağmen elimde olan DLC ler de Türkçe olduassassins creed origins türkçe yama yardımcı olabilecek varmı güvenilir link
animusprojesinin yamaları güzel oluyor onlara bakabilirsinassassins creed origins türkçe yama yardımcı olabilecek varmı güvenilir link
Ben kullanıyorum gayet güzelAnimusprojesi grubunun yaptığı yama var, elle çevrilmiş ve ana oyun yaması ücretsiz onu deneyebilirsin.
assassins creed origins türkçe yama yardımcı olabilecek varmı güvenilir link
Ben kullanıyorum gayet güzel
Mesaj otomatik birleştirildi:
Assassin’s Creed: Origins - Animus Projesi - Türkçe Oyun Çeviri
- Yama orijinal oyunla test edilmiştir. - Oyuna başlamadan önce ayarlardan alt yazıları açmayı unutmayın. - Ana oyuna anında erişebilirsiniz, DLCler abonelere özeldir. - Ana oyun olmayan Keşif Turu oyunu için "Standalone" yüklemesi yapmanız gerekir. –Oyunu Epic’ten alanların da Ubisoft Connect...animusprojesi.com
Bu siteye girip ana oyun yazan linki indireceksin. 215 mb boyutta sadece Türkçe yama var ana oyun yok tabi ki.kanka siteye girdiğimde erişim vermiyor herhangi biyerden dosyaları gönderme şansın varmı drive vs @Ahmetycsy
Animus projesi direkt DLC ler ücretli gozukuyo ana oyunun yamasını indir sadece ben ana oyunun yamasını indirmeme rağmen elimde olan DLC ler de Türkçe oldu