Loading... 80+ Silver Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 3,639 En İyi Cevap 1 Salı, 12:34 #1 Assassin's Creed shadows unable to start the game hatası alıyorum ubisoft ekranında
desty 80+ Katılım 24 Mayıs 2021 Mesajlar 390 Dahası Reaksiyon skoru 39 İsim EMİR KARTAL Salı, 12:38 #2 Loading... yazmış: Assassin's Creed shadows unable to start the game hatası alıyorum ubisoft ekranında Devamı için tıklayın... denuvoya takılmışsın günde max 5 kişi girebilir paylaşımlı hesaplarda
Loading... yazmış: Assassin's Creed shadows unable to start the game hatası alıyorum ubisoft ekranında Devamı için tıklayın... denuvoya takılmışsın günde max 5 kişi girebilir paylaşımlı hesaplarda
Loading... 80+ Silver Katılım 13 Temmuz 2022 Mesajlar 3,639 En İyi Cevap 1 Salı, 12:41 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 desty yazmış: denuvoya takılmışsın günde max 5 kişi girebilir paylaşımlı hesaplarda Devamı için tıklayın... kaç saatte bi yenileniyor bu 5 kişilik sınır.
desty yazmış: denuvoya takılmışsın günde max 5 kişi girebilir paylaşımlı hesaplarda Devamı için tıklayın... kaç saatte bi yenileniyor bu 5 kişilik sınır.