Neler Yeni

Assassins creed valhalla nasıl bir oyun?

StarWars

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
396
Arkadaşlar ben asasins creed serisinden nefret eden bir insanım, ama bir nebze olsun ön yargımı kırmak adına oynamak istiyorum, iade etmeyeceğim nefret ede ede oynasam bile bitireceğim. Valhala oyunu 269TL değer mi? odysey almak istemiyorum oynadım onu bir süre valhala oynamak istiyorum değer mi 269 tl ye? Baştan söyleyeyim GOW, rdr gibi oyunları bitirdim o paraya onu al demenize gerek yok.

Oynamadan nasıl nefret etmeyi başardın? Bence muazzam bir oyun. Mitolojiye ve tarihe ilgin yoksa oynama oyunu.
Seriden nefret ediyorum, sürekli kendini tekrar eden görev dizaynı ve önemsiz hissettiren karakter kurguları nedeni ile. Valhala hiç oynamadım ve kendi ön yargımı kırmak istiyorum. Senin de AC sevdiğini biliyorum. Oynarken zevk aldın mı dürüst ol eğer cidden zevkli ise alacağım, tarih ve mitlere ilgim var.

Kral denemeden bilemezsin black flag ve origini çok sevmiştim ama sonrası bana hep tekrar gibi geldi.valhallayı 5 saatte bırktı. Ama bu benle alakalı yani.

Arkadaşlar ben asasins creed serisinden nefret eden bir insanım, ama bir nebze olsun ön yargımı kırmak adına oynamak istiyorum, iade etmeyeceğim nefret ede ede oynasam bile bitireceğim. Valhala oyunu 269TL değer mi? odysey almak istemiyorum oynadım onu bir süre valhala oynamak istiyorum değer mi 269 TL ye? Baştan söyleyeyim GOW, rdr gibi oyunları bitirdim o paraya onu al demenize gerek yok.
İlk bir kaç oyununu oynarken zevk almıştım. Black flag güzeldi biraz gemi savaşı falan vardı. En son mısırda geçen oyununu oynadım aklımda bir gram sahne ve mutluluk yok desem yalan olmaz

Seriden nefret ediyorum, sürekli kendini tekrar eden görev dizaynı ve önemsiz hissettiren karakter kurguları nedeni ile. Valhala hiç oynamadım ve kendi ön yargımı kırmak istiyorum. Senin de AC sevdiğini biliyorum. Oynarken zevk aldın mı dürüst ol eğer cidden zevkli ise alacağım, tarih ve mitlere ilgim var.
Ben 4 ay Odyssey, 7 aydır da Valhalla oynuyorum. Sence zevk almasam bu oyunları oynar mıyım?

O zaman soruyu şöyle değiştireyim, asasins creed valhala mı alayım 269tl ye odysey mi?

Bence ikiside değil acelen yoksa indirim bekle valhallayı yanılmıyosam 90 TL'ye almıştım zamanında

Bence ikiside değil acelen yoksa indirim bekle valhallayı yanılmıyosam 90 TL'ye almıştım zamanında
indirimi dün kaçırdım hocam 67 liraydı odysey ve valhala 32 saat yazıyordu ben anlamadım gün 24 saat değil mi :D
Post automatically merged:

ya da sorumu değiştireyim, tps açık dünya görev dizaynı iyi olan size gerçekten iyi vakit geçiren bir oyun önerebilir misiniz? 270tl ye kadar çıkarım.

Arkadaşlar ben asasins creed serisinden nefret eden bir insanım, ama bir nebze olsun ön yargımı kırmak adına oynamak istiyorum, iade etmeyeceğim nefret ede ede oynasam bile bitireceğim. Valhala oyunu 269TL değer mi? odysey almak istemiyorum oynadım onu bir süre valhala oynamak istiyorum değer mi 269 TL ye? Baştan söyleyeyim GOW, rdr gibi oyunları bitirdim o paraya onu al demenize gerek yok.
Aga AC serisi beğenilmez mi ya yer yer tekrar ettiği oluyor ama ön yargı kurmadan ben bu oyunu bitireceğim dersen severek oynayacağından eminim. Valhalla için mitoloji sevmiyorsan oynama derim seriden iyice nefret edersin. (AC 3 ten beri bütün serileri pc im yokken youtubeden pc alınca da kendim bitirdim)

Güzel oyun ama eski serilerine göre bence daha kafa karıştırıcı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,453
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri