hönkürtme yakomik olan nedir? driverların güncel mi? annenin kızlık soyadı olmadan sana yardımcı olamam.
hönkürtme yakomik olan nedir? driverların güncel mi? annenin kızlık soyadı olmadan sana yardımcı olamam.
kanka sende benim gibisin yazzamıyosuniyice velet olduğunu bu ortama layık olmadığını belli ettin sen itişerek chatte küçük düşürdün oyun ekibindesin direncanın alpin itiştiğini gördün mü hiç uza sen 2 ay gelme kendine gel bi sonra adam oluyosan gel
Şayed kendilerine sorsan «biz, sırf lâfa dalmış şakalaşıyorduk» derler, de ki: siz, Allah ile, âyetleriyle Peygamberiyle mi eğleniyordunuz? Eğer onlara, (Tebûk seferine giderken alay etmelerinin sebebini) sorarsan, “Yemin olsun ki biz ancak (vakit geçsin diye) lafa dalmış şakalaşıyorduk” derler.kanka sende benim gibisin yazzamıyosun
sen baya farklısın galiba kanka adamın aklı souls oynamaya ermiyor mu senceAc falan ne işin var, souls oyna.
Ona sorman lazımsen baya farklısın galiba kanka adamın aklı souls oynamaya ermiyor mu sence
Knk dur başımıza iş açma 1 gün sonra şöyle bir konu görebiliriz : kardş ben dark vsoulse girdim ama laptop bide oldu yani yürüyodum bişey patladı fps gitti ama gelmedi hani bende var sanıdm meğerse bossmuş ama ben düşmedim oyuna map gibi girdim ama texture hayırAc falan ne işin var, souls oyna.
Ortamı gergin görüp başka tarafa çekmeye çalıştım ancak daha kötü sonuçlar mı doğuracak diyorsunKnk dur başımıza iş açma 1 gün sonra şöyle bir konu görebiliriz : kardş ben dark vsoulse girdim ama laptop bide oldu yani yürüyodum bişey patladı fps gitti ama gelmedi hani bende var sanıdm meğerse bossmuş ama ben düşmedim oyuna map gibi girdim ama texture hayır
arkada;lar ac walhallada 7 saat'm var ve laptopum oyununu hayl' desteklemesine ragmen oyun ya .okuyor ya drop oluyo yada texture yuklenm'yo bu zsmana kadar dayaandim ama olmuyior hikaye guzel ama yani oyunun buglari cok sacma bir yerde suikast tyaptım sonra klanla baskın yaptım ve butun adamlarim bir merdivenden çıkması gerekirken önünde direk dansçılar gibi dönüyor
(amd ryzen 5 6600 rtx 3050 8gb ram)