bılacknega
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
Geçen sene bütün ek paketleri ile 15 TL ye almıştımGecen sene 8tlye almıstım
Geçen sene bütün ek paketleri ile 15 TL ye almıştımGecen sene 8tlye almıstım
Hocam şu content manager belasından kurtulamıyorum. Yanlış kurulum yaptım sanırım çünkü oyun açılmıyordu hata veriyordu bende content manageri silip modları vs. baştan kurayım dedim, content manager exeyi dışarı çıkartmadan win rardan açmıştım, direkt o winrarı sildim tekrar indirdim ama aynı content managere girdi, defalarca denememe rağmen hep aynı content managere giriyor nasıl halledicem bu sorunu bilgin var mı?Gamepadla oynuyorum. Bir ayarım var. force back mi adı ne. Dİreksiyon otomatik topluyor süper drift atılıyor araba patlamıyor basıyor. Modlar ücretsiz aşırı mod var. özel olarak araba yaptırısan kişilere para isterler ama modlar ücretsiz. Süper bir mod sayfası atıyorum arabaları hep burdan indiririm. Bence oyunu alın. MOD SİTESİ
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1TL iken forumdan birisi almıştı bana. 340 saatim var. Serverler falan var. Swlere özel arabları indirip girebiliyosun
cidden mod kurması bu kadar zahmetli başka bi oyun bilmiyorum her seferinde deli ediyor en ufak hatanı affetmiyorHocam şu content manager belasından kurtulamıyorum. Yanlış kurulum yaptım sanırım çünkü oyun açılmıyordu hata veriyordu bende content manageri silip modları vs. baştan kurayım dedim, content manager exeyi dışarı çıkartmadan win rardan açmıştım, direkt o winrarı sildim tekrar indirdim ama aynı content managere girdi, defalarca denememe rağmen hep aynı content managere giriyor nasıl halledicem bu sorunu bilgin var mı?